![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar si dumneavoastra alimentati... discutiile astea, care pana la urma, cu "intepaturile" lor, fine sau badarane, de ambele parti, nu sunt constructive deloc.
"Dragostea îndelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandește raul. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata." (Corinteni I-13) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mama ce palme ai mai imparti in stanga si in dreapta
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat poate fi de frumoasa Ortodoxia, si cat imi e de dor de Manastirile din Moldova!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
..intradevar este frumos dar prea s-au comercializat. Toti stau cu ochii numai dupa bani |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Imi pare rau Andrei, imi place cum gandesti in general (dar nu chiar tot generalul ![]() Nu zic, putem intalni de toate, dar eu cred ca faci un pacat privind lucrurile numai asa, si imbracandu-le numai in perspectiva aceasta... Ce frumos a spus preotul Dinu " Nu venim la Biserica pentru oameni!"...si exact asa e, eu cand vorbesc de Manastirile noastre dragi, nu ma gandesc la evaluarea calugarilor, sau a mirenilor...ci la atmsofera care e deasupra tuturor acestor lucruri...si unde as putea sta pe o banca, si sa imi fie destul. Nu vreau cadouri, nu vreau preturi mici, nu imi trebuie zambete, sau mangaieri pe cap...ci doar locul plin de sfintenie, si atat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce m-a deranjat mult este faptul ca la unele biserici nu primeau haine( si bune pe deasupra) iar culmea enervarii a constituit-o faptul ca cereau ( cu o voce smerita, lucrata, parca pentru filmari, unde lumina cadea artistic pe obrazul parintelui X ca intr-un OstrovII) sa ducem bani daca se poate, ca sunt cei mai necesari, si nu se accepta haine,si spunea asta facind ochii mici , adus usor din spate , de parca era in dureri..circul asta enerveaza, intelegi
Nici macar nu m-au lasat sa le las sacii la poarta bisericii de parca hainele erau ciumate, si atunci m-am enervat si le-am dat ciungilor si tiganilor de pe la poarta pentru ei si copii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Si pana la urma nu asta era ideea, sa faci milostenie? Eu zic ca lucrurile s-au aranjat foarte bine, cu nervi ce-i drept...dar asta e alta poveste.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Prietenie | ovidiu b. | Generalitati | 30 | 14.05.2012 16:50:55 |
Renuntarea la prietenie | IonelaC | Generalitati | 20 | 23.06.2011 20:54:32 |
Despre prietenie | mirela1990 | Generalitati | 42 | 24.03.2011 10:28:46 |
prietenie | aida975 | Umanitare | 10 | 14.02.2010 04:12:08 |
Despre prietenie si dragoste | 14carol06 | Generalitati | 17 | 16.02.2009 01:22:45 |
|