|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Ingaduire
Fiti Sfinti cum si TATAL vostru este ! Sa-mi fie iertat dar eu intinatul daca am o lupta mai apriga decat oricare altul si cad de sute de ori si nu ma las deznadejdii si ma ridic asa la nesfarsit nu reusesc sa castig lupta cea buna dar incerc , cu nadejdea k intr-o buna zi voi scapa de acea patima ...., iata nu ceea ce doresc eu fac ...ci o saracia mea si neispravit fiind .. fac cele ce eu urasc..DOAMNE multe sunt ispitele si de cate ori voi cadea ?
DULCELE MEU IISUSE HRISTOASE oare de atatea ori vrei sa vezi cum creste Dragostea mea din zi in zi pe masura incercarilor..? Nadajduiesc in vreme de izbavire si intoarcere cu DRAGOSTE la CER |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Ioan Gura de Aur | Carmen FUNIERU | Diverse Sarbatori | 2 | 15.11.2010 23:47:37 |
Sfantul Ioan Gura de Aur | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 12.11.2010 22:45:24 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 18:51:44 |
Sfantul Ioan Gura de Aur | georgeval | Generalitati | 2 | 13.11.2008 23:59:29 |
SFANTUL IOAN GURA DE AUR | georgeval | Generalitati | 4 | 15.10.2007 21:11:12 |
|