![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa marea ciuma rosie, dupa marea teapa a clasei politice si dupa disparitia mirajului din occident, romanul autentic a inceput sa caute adevaratele valori si sa reia constructia la Romania lui, ce s-a oprit la aparitia comunismului.
Ma uit in jurul meu si vad bisericile pline de tineret, vad cate 10 copii la impartasit. Vad batrani care se dezmortesc si tineri ce se intaresc. Aud oameni care nu se declara credinciosi cu principii de mucenic. E minunat! Cred ca e rasplata lui Dumnezeu pentru ca nu ne-am pierdut credinta si de la cei putini ramasi se imprastie mireasma unui bun inceput. Sub ochii nostri se renaste Romania autentica, una nascuta de Sfantul Apostol Andrei si ocrotita de Maica Domnului. Romania ce va sta din nou in calea lumii acestia, va fi mosneagul de care se va impiedica din nou Baiazid. Cine are ochi sa vada, cine are urechi sa auda si cine are inima sa traiasca. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Post binecuvântat !+
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de acord, Romania renaste duhovniceste, mai ales in randul tinerilor. Nu vorbim de proportia tineri credinciosi si tineri necredinciosi, ci doar de numarul celor credinciosi.
Cu adevarat, cand oamenii sunt stransi de vremuri grele, ei inmultesc rugaciunea si virtutea. Cu cat se va ingreuia societatea si lumea, cu atat Bisericile vor trebui sa dea o tot mai mare marturie. Slava Domnului intru toate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cel putin, Radu Voda este cu precadere Biserica celor tineri ! incepand cu monahii ... scris este doar : stie Bunul Dumnezeu cum sa intoarca tot lucrul rau spre bine ! sau,daca vreti : tot raul spre bine ! nu doar uneori ci intotdeauna,dar nu realizam noi,decat mai tarziu,uneori... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In Bucuresti... dar si pe la manastiri cand am mai fost, le-am gasit pline.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nevoia credintei | Kronos | Generalitati | 16 | 26.06.2011 18:17:25 |
La multi ani , RADIO RENASTEREA ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 02.05.2011 01:44:50 |
Eventuala vizita a papei in Romania,ocazie de marturisire a credintei cu smerenie | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 39 | 18.02.2010 21:48:00 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 23:58:28 |
Universul Credintei TVR | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 28.03.2008 00:56:48 |
|