|
|
|||
|
|||
Citat:
Pentru o parere la obiect, o situatie reala are un istoric. Sfaturi generice poate da oricine, au ajutat la ceva? Nu exista "preot cu har" in sensul cautat de tine, gen am fumat toata viata, acum am cancer, ma duc la preotul cu har care face hocus pocus si mai traiesc 100 ani.
|
|||
|
|||
Esti sigur ca ai priceput care e treaba cu harul si cerintele problemei?
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
apa curge si printr-o teava ruginita amice!
|
|||
|
|||
Nu pricepusi nici tu.
|
|||
|
|||
Va multumesc pentru raspunsuri, in special pentru varianta Dervent, deoarece este singura la subiect, dar.... am un fost cumnat care a fost Frate acolo si, dupa vreo 3 ani, s-a aruncat pe geam.....si a ajuns direct la Palazu... desi avea un preot, Andrei, pe care il respecta foarte mult.
Imi cer iar scuze, nu prea am tangente cu biserica, dar am convingerea ca exista, in cadrul bisericii, OAMENI care ne sunt mult superiori. Acum imi vine in minte Parintele Arsenie Papacioc pentru care am un foarte mare respect! Din pacate nu mai putem apela la Dansul. Mai exista vreun astfel de OM prin Constanta? Sau in Papaua Noua Guinee, undeva, oriunde in lumea asta? Last edited by stiucarul; 26.08.2015 at 16:07:47. |
|
|||
|
|||
Intrebare intrebatoare, mataluta ai duhovnic? te spovedesti regulat?
Sau astepti sa ajungi in pragul nebuniei si atunci poate iti fac rost prietenii de un preot miraculos? Apropo, prietenul tau cum a ajuns aici?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.08.2015 at 15:50:48. |
|
|||
|
|||
Prietene, de ce esti atat de agresiv?
Nu am duhovnic, asta e, o sa ajung in iad, imi asum raspunderea pentru propria mea cruce, dar nu este vorba de mine! Ai vreo sugestie pentru prietenul meu? |
|
||||
|
||||
Transmite-i din partea mea să fugă de tine.
Cat mai tare. Ca mai bine-i la ospiciu decat la puscarie. Adică nu-i mai bine, da' macar a scapat saracu om de-un asa preten. |
|