![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei,si medicii au nevoie de ajutor!o cunostinta a mea,medic stomatolog,si-a mancat sanatatea 30 de ani langa scaunul stomatologic!si de la sprijinul intr-un picior langa pacient,s-a ales cu o coxartroza,astfel ca are nevoie de o protezare de sold.operatia se va efectua in maxim 2 luni si are nevoie de rugaciune,intrucat are si diabet si probleme cardiace!se numeste ioan-viorel!va rog sa specificati pe pomelnic-ajutor de la Dumnezeu in operatia la picior!multumesc din suflet!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce ciudata e natura umana!un om care si-a sacrificat sanatatea ptr a darui sanatatea,care in 30 de ani a avut in maini mi de pacienti,are nevoie de oameni,de voi,are nevoie sa i se intoarca binele dat,dar nu reactioneaza nimeni.sunt oare pe un forum crestin?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe acest forum sunt oameni minunați care citesc mai mult decât postează sau postează doar atunci când au într-adevăr ceva de spus. Te asigur că sunt mulți creștini autentici care,deși nu vor scrie aici sau în altă parte se vor ruga oridecâte-ori cineva va cere sau va avea nevoie de rugăciuni. Sfinții Doctori fără de arginți tainic să vegheze reușita operației domnului doctor. |
|
||||
|
||||
![]()
sa ma ierti kiralina...tocmai acum am vazut mesajul tau.
am sa il trec la pomelnic pe ioan viorel...Dumnezeu si Maica Domnului sa il ajute sa se faca bine si sa sa ii dea toate cele necesare pentru mantuire. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu si Maica Domnului sa il ajute sa treaca cu bine de operatie.Il voi pomeni in rugaciune si il voi trece in pomelnic.Doamne Ajutal-l.AMIN
|
|
|||
|
|||
![]()
o sa il ajute BUNUL DUMNEZEU o sa vezi!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
"Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de Ioan-Viorel, pentru ca este bolnav.
Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe el, si ridica-l din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din el si indeparteaza de la el durerea, ranile, febra si slabiciunile. Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Hristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor. Amin." ![]() Ne rugam pt sanatatea lui si asteptam vesti despre operatie si recuperare. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc la toti!Va tin la curent!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce mai fc d-ul doctor?cum se simte?a fost operat?Doamne Ajuta-l!AMIN
|
|
|||
|
|||
![]()
In maxim 2 luni se va opera!acum inca lucreaza,dar abia isi taraie piciorul!dar operatia il va rezolva,insa are nevoie de cat mai multa rugaciune,caci are o varsta,si inca 2-3 boli ce pot complica situatia.multumesc celor ce se roaga pentru un om ce si-a mancat sanatatea dand sanatate celorlalti!suna patetic si a dulcegarie,dar asta e realitatea!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
medic ginecolog | ally123 | Generalitati | 11 | 13.09.2015 11:20:58 |
Medic ginecolog | CristinaAdriana | Generalitati | 19 | 09.05.2015 14:09:04 |
Sa-l ajutam pe Marin! | silvia55 | Umanitare | 1 | 19.01.2012 14:32:16 |
Sa-l ajutam pe Siluan! | glykys | Generalitati | 12 | 04.12.2010 22:42:42 |