![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bucuresti.
Scuze ca am omis. Sunt semi-impacientata. |
|
|||
|
|||
![]()
Un medic bun in care eu am incredere este Dan Tutunaru de la Elias. Incearca la el si vezi ce zice. E un pic mai scumpicel ce-i drept dar merita.
Si apropo, el nu face din cate stiu eu chiuretaje la cerere.Adica nu face avorturi. Sanatate maxima! G. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite asta e nr. asistentei lui, pentru programari: 0720099299
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe de altă parte, chiuretajul în scop hemostatic este o opțiune de primă alegere numai în urgențe. Ca orice manevră chirurgicală, există riscuri imediate și la distanță. Dacă situația nu impune o atitudine de urgență (care ar însemna o sângerare de asemenea intensitate încât hemoglobina ar coborî la niveluri amenințătoare), atunci există alte opțiuni de primă alegere. Cel mai înțelept este să vă adresați doctorului de familie. Nu uitați că ginecologii sunt chirurgi de formație și au înclinație spre a face ceea ce e mai propriu specialității lor. De obicei, eu ofer pacientelor mele care sunt în situația dv alegerea între un tratament injectabil cu acțiune direct hemostatică, un tratament oral cu hormoni (cu posibile implicații morale din cauza efectului contraceptiv) sau un tratament homeopatic.
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
M-ati mai linistit stiind ca mai sunt si alte metode cu care se poate opri sangerarea. Deocamdata pana la aflarea rezultatelor la analizele de sange iau Maltofer fol si Utrogestan. Azi a fost prima zi de pastile si spre seara s-a mai oprit hemoragia. Daca anticonceptionalele sunt folosite doar pentru tratarea bolii banuiesc ca nu sunt pacat. |
|
|||
|
|||
![]()
Tinctura de cretisoara.
Citat:
|
|
|||
|
|||