|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Ce Bun Prieten !
Ce bun prieten am gasit / Cand ajutorul i-am primit , / Dar am uitat aceasta zi / Cand El mi-a spus : " vei birui "! / Prieten bun El mi-a ramas / Prin ajutorul ce mi-a dat , / Dar rugaciunea am uitat / S-o zic pentru prieten drag . / Prietene, ce bun ai fost! / Cand mi-amintesc de bunul scoop , / Dar saracia ma indeamna / Sa te gasesc in a mea viata . / Prietenul mi-a spus frumos : / " Iubirea trece peste tot , / Sa-ti fie sufletul curat / Si rugaciunea bunul dar ".
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 592 | 14.11.2022 15:08:21 |
O problema cu un prieten . | Templier Knight | Generalitati | 3 | 12.03.2012 15:01:38 |
sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? | giovaninnaa | Rugaciuni | 14 | 23.09.2011 17:18:24 |
Alta minune a bunului dumnezeu | ionut12 | Generalitati | 3 | 25.10.2010 16:48:34 |
Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... | inorog | Arta bisericeasca in general | 4 | 31.01.2010 23:49:41 |
|