|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Buna seara tuturor utilizatorilor acestui forum
Ce a insemnat,inseamna si va insemna in viitor Dumnezeu pentru voi?Cum v-a schimbat El viata? Astept parerile voastre :)
|
|
|||
|
|||
de ce nu ne spui tu viata ta?mai nainte.
|
|
||||
|
||||
Citat:
La început, am zis că hai, să fiu și eu un pic credincios. Să postesc un pic, să mă spovedesc, să mă împărtășesc. Ce mare lucru ? Dar, de atunci nu m-a mai lăsat. Nu credeam să ajung aici: cu El să adorm, cu El să mă trezesc, împreună și pentru El să trăiesc. Foarte acaparator: eu i-am întins un deget. Dumnezeu mi-a apucat toată mâna.
|
||||
|
||||
Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
Nu pot sa spun decat atat: Slava Tie Doamne, caci daca Tu nu Te-ai fi milostivit de mine, as fi fost in mocirla si acum. Nu vreau sa dau detalii, ca as smintii pe toata lumea :) Si mai spun asa: Tu stii neputintele mele, ma stii cum sunt, deci te rog nu ma mai lasa sa ma dezlipesc niciodata de Tine, ca stii bine care-mi este firea si ca nimic bun nu pot fara Tine.
Ce sluga isi va iubi mai mult stapanul care i-a sters datoria: cea care avea o datorie mare, sau cea cu o datorie mai mica? E,eu ma numar printre cele care avea o datorie mareeeee si totusi Domnul a iertat. Nu spun ca-L iubesc pe Domnul, caci daca L-as iubi, as face in toate voia Lui. Insa spun doar ca strig dupa milostivirea Lui, in neputinta mea. |
|
|||
|
|||
Citat:
Cati ani aveati? |
|
|||
|
|||
Foarte frumos:),cred ca ti-a placut religia de mic,si atunci ai inceput s-o descoperi in totalitate,atunci se formeaza de obicei pentru cei mai multi dintre noi...
|
|
|||
|
|||
Viata mea...este hmm:-? complicata totusi,plina de intrebari :)
|
|
|||
|
|||
Da-i drumul! Avem rabdare sa citim tot ce ai scris si promitem ca nu o sa te judecam!
|
|
|||
|
|||
dragaraspunsul la intrebari ti-l va da Hristos Domnul noi am putea gresii:
Citat:
cind avem pe Hristos im viata noastra stim ca avem un sprijin de nadejde si la bine si mai ales la rau.prin vocea sf.evanghelii Domnul Hristos a spus:Indrazniti eu am cucerit lumea,sa il lasam sa ne cucereasca si pe noi.Amin. Domnul sa te binecuvinteze.Amin. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
buna seara ! | tanty12 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 08.12.2009 17:51:44 |
Post binecuvantat tuturor utilizatorilor | Mircea | Generalitati | 3 | 11.12.2006 18:48:22 |
buna seara! | georgiana_master | Rugaciuni | 4 | 31.10.2006 14:32:43 |
|