|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Iisuse Calea Adevarul si Viata
Doamne Iisuse Cristoase fiul lui Dumnezeu ,tie ma rog cu toata credinta .Arata-i fiicei mele CALEA ,ADEVARUL si VIATA !Deasemenea sotului ei.Da-le Doamne SANATATE FERICIRE SI NOROC.Ajuta-ma pe mine si sotul meu impreuna cu tine Doamne sa o ajutam ,sa o ingrijim pe mama mea care are nevoie de tine doamne si de noi la o varsta de 92 de ani.Nu parasi familia mea doamne ,INTOARCE FATA TA SPRE NOI si cu bunatatea ta INDURATE de NOI.Iti multumesc Doamne Tata-l ceresc pentru tot ce ne dai noua !AMIN Sufletul meu este fericit citind aceasta sfinta rugaciune.Multumesc mult.!
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Epistolia Domnului Nostru Iisus Hristos | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 3 | 29.06.2012 22:51:20 |
Genealogia Domnului nostru Iisus Hristos si vechimea lumii | mihailt | Generalitati | 6 | 22.05.2011 18:58:03 |
Pastorale la Nastere Domnului nostru Iisus Hristos | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 22.12.2010 21:26:34 |
Minune la Castranova: chipul Domnului nostru Iisus Hristos pe un nuc | larisa maria | Generalitati | 1 | 16.12.2010 18:53:52 |
Despre fratii Domnului nostru Iisus Hristos | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 12 | 30.05.2009 15:53:11 |
|