|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Paraclisul Maicii Domnului complet
Unde pot gasi acest paraclis complet ? Am cartea cu acatistul si paraclisul si in unele locuri sunt ... pe care nu stiu cum sa le completez. Am cautat si pe internet si tot asa gasesc, pur si simplu nu ma pricep de unde sa completez acele puncte puncte.
De asemenea, am observat ca unele la unele pasaje scrie ca trebuie citite de preot, ar trebui sa sar peste ele ? |
|
|||
|
|||
Prietene Petre, zelul începuturilor se poate manifesta în două moduri diferite: fie se consumă intens și spectaculos ca un foc de artificii fără să lase nimic în urmă, fie pâlpâie discret și constant ca o candelă, mai pui puțin ulei și veghezi ca ea să rămână necontenit aprinsă. Prin 2009 parcă a mai fost cineva pe forum care vroia să se facă isihast, înaintea adevăratei îmbisericiri.
Nu căuta lucruri complicate, ia-o încet cu atenție și energie bine dozate, că drumul e lung. Pregătește-te pentru spovedanie și după aia primești și rugăciune potrivită. PS - în atașament ai un document cu Paraclisul integral
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 11.01.2012 at 12:37:28. |
|
||||
|
||||
info
La Catedrala Patriarhala din Bucuresti se face Paraclisul Maicii Domnului in fiecare Duminica incepand cu orele 17.00.
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) Last edited by Ana-Maria N; 11.01.2012 at 21:16:58. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Paraclisul Maicii Domnului(stihuri alese) | Iulia11 | Muzica Bisericeasca | 4 | 05.01.2013 17:41:58 |
paraclisul Maicii Domnului | patricia2006 | Generalitati | 1 | 10.09.2012 02:31:53 |
Adormirea Maicii Domnului | dan73 | Generalitati | 3 | 05.07.2012 17:22:32 |
iconita Maicii Domnului | loredana | Intamplari adevarate | 8 | 25.09.2010 15:03:34 |
Adormirea Maicii Domnului | partenie | Diverse Sarbatori | 20 | 15.08.2009 22:19:08 |
|