|
|
|||
|
|||
Giugiul de la Torino
Doamne ajuta!
Vreau si cateva informatii despre giurgiul de la Torino. Anul asta se deschide pentru pelerinaje. Lucru care se intampla odata la 25 de ani. Multi se duc, chiar si uan din parohiile ortodoxe din ora organizeaza o vizita. Are cineva vreo informatie concreta despre acest giurgiu? |
|
|||
|
|||
...
As dori ceva spus de o fatza bisericeasca. Studiile si ce spun occidentalii, le-am citit si eu.
|
|
||||
|
||||
Ar fi interesant sa aflam si replica Bisericii la aceste studii.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Citat:
Nu stiu de ce exista aceasta reticienta fata de acest giulgiu, avand in vedere ca dovezile stiintifice sunt clare. Eu l-as considera ca o icoana nefacuta de mana omeneasca, alaturi de cele doua icoane nefacute de mana omeneasca. |
|
||||
|
||||
La ce te referi cand spui ca dovezile stiintifice sunt clare?
|
|
||||
|
||||
Sunt cateva documentare cu acest giulgiu unde se poate argumenta rational ca a fost al lui Hristos.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Cine a facut aceste documentare? Tot ce am vazut si am citit pana acum afirma contrariul. Sau in cel mai fericit caz nu se poate spune cu certitudine ce varsta are. |
|
||||
|
||||
Citat:
Sigur, daca vei cauta vei gasi si acest documentar pro giulgiul din Torino ca fiind al lui Hristos. |
|
||||
|
||||
Citat:
Spunemi clar care sunt cercetatorii ce au aufirmat cele ce spui tu, de unde sunt si cand au facut aceasta cercetare. |
Tags |
giurgiul, torino |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi date stiintifice despre Giulgiul din Torino | Mihnea Dragomir | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 164 | 09.01.2017 02:51:30 |
|