|
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Am nick osutăfărăunu, nu sunt apologet gay, și aparțin unei biserici care exclude homosexualii. Întrebarea mea rămâne și e o întrebare de principiu: Biserica Ortodoxă Română îi exclude pe homosexualii din rândurile ei, ori rămâne încărcată cu acest păcat oribil și dezgustător?
Last edited by osutafaraunu; 27.08.2012 at 14:06:14. |
|
|||
|
|||
Gadea nu a profesat ca pastor, doar a terminat teologia adventista.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Uite aici un canon al Bisericii referitor la pacatul homosexualitatii: "Preacurvarii (Cei căsătoriti, desfrânând cu persoane străine căsătorite se numesc preacurvari.) , homosexualii (Homosexuali se numesc aceia care desfrânează bărbat cu bărbat sau bărbatul cu sotia lui desfrânând in chip nefiresc.), cei care se împreună cu dobitoacele, cei ce se împreună cu femeile lor peste fire, 15 ani să nu se împărtăsească." Deci discutia(?) noastra trece la un alt nivel: de ce crezi ca homosexualii trebuie dati afara din Biserica si adu argumente biblice? |
|
|||
|
|||
Citat:
La alt nivel? Hmm... adică să discutăm și celelalte păcate tolerate în "adevărata Biserică" creștină? Păcate fără număr... |
|
|||
|
|||
Citat:
Altcineva, a facut moarte de om si a ajuns la puscarie, nu a fost exclus. Altii au afaceri care sunt deschise inclusiv sambata. Sa inteleg ca astea sunt permise sau nu sunt cazuri de excludere, atat timp cat se pastreaza o limita de discretie si nu are iz de scandal? |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Pe urma, in functie de situatie/pozitie se decide daca sa fie luat contribuabilul de urechi. Eu vroiam sa stiu daca astfel de situatii sunt cazuri de excluderi. Si as mai vrea o parere. Daca un adventist are un spatiu comercial si il inchiriaza unui bar, este pacat, este caz de excludere? Dar daca nu e bar, ci sa zicem o saormarie, dar are deschis si sambata, este un act pacatos sau nu? |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Intr-o postare anterioara te bateai cu pumnul in piept cum ca toate pacatele sunt la fel de odioase, etc. Atunci daca homosexualii trebuie exclusi din Biserica atunci si cel care fura un ou trebuie exclus, conform parerilor tale de 2 lei. |
|
|||
|
|||
Citat:
Eu cred ca tu ai fi ridicat primul piatra daca ai fost acolo, "crestine 666"! Dar daca tot ai ramas tributar VT si iudaismului, ia spune-mi mai ardeti pe rug vrajitoarele? Pentru ca asa spune in Legea veche! Last edited by Illuminatu; 27.08.2012 at 15:58:53. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|