![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce parere aveti despre construirea acestei catedrale,nu am nimic impotriva inaltarii de noi biserici ,pentru ca dupa cum bine stim Iisus Hristos este Tatal iar Biserica ne este Mama,nu vreau sa nasc o polemica dar eu unul nu cred ca prin construirea acestei catedrale poporul acesta se va mantui ca prin farmec,proiectul mi se pare prea megalomanic,si fondurile care se vor adunate sunt prea mari pentru puterea noastra economica,cred ca proiectul acestei catedrale putea fi unul mai redus si fondurile puteau fi folosite in alt mod,adica printr-un proiect de ajutorare a unor familii real nevoiase,care de altfel sunt foarte numeroase in aceasta tara greu incercata de aceste vremuri pe care le traim.Inca o data vreau sa repet ca nu doresc sa fiu inteles gresit!
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
S-au deschis mai multe topicuri pe tema asta. S-a întors problema pe toate fețele. Însă dacă ai ceva nou de spus, ai putea să continui pe unul dintre ele.
|
|
||||
|
||||
![]()
. . . De cand ? Cine a spus ? Te rog sa reformulezi folosind cuvintele ajutatoare : Cap , trup , madulare . . . , in rest cele spuse de colegul meu sunt valabile , adica peste 6 thread-uri pe tema Catedralei , acesta ar trebui sa fie cam al saptelea ! Ti se pare util ?
Noapte buna !
|
|||
|
|||
![]()
Cer scuze pentru deschiderea acestui topic,fiind mai nou inregistrat pe forum nu am avut timp sa vizualizez daca mai exista si alte postari pe aceeasi tema iar referitor la ceea ce am spus ca avem pe Iisus Hristos drept Tata iar Biserica ca si Mama,aceste cuvinte au fost auzite la o predica a Patriarhului Daniel si consider ca este un adevar deoarece fara sfintele taine care ne sunt mijlocite doar in si prin prezenta noastra in sfanta biserica,mantuirea noastra nu ar putea fi desavarsita!
Doamne ajuta! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? | Robertworld | Generalitati | 320 | 02.11.2011 22:22:26 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|