![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
asa scuzati sa n ucredem in vise -dar maica sfanta maria si ea a avut o vedenie , un vis , o lumina cand dumnezeu i-a spus ca vei naste pe fiul cereului si al pamantului iisus hirstos ? sau ma insel o exp va rog acel nu tot vis se numeste ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Era treaza:
Citat:
Si nici chinurile viitoare nu i s-au descoperit prin vis ci prin viu grai de catre dreptul Simeon. Citat:
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 30.04.2010 at 12:24:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am avut vise care s-au adeverit:-??
|
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai asta-i inselaciunea, s-au adeverit unele ca sa te faca sa crezi in ele.
Nu toate visele sunt de la Dumnezeu. Si diavolul lucreaza......
|
||||
|
||||
![]()
Lucreaza din plin , iar din punctul asta de vedere e foarte harnic , dar in cele rele . . . !
|
|||
|
|||
![]()
este vorba despre cea mai bune prietena a mea..kre imi este ca si o sora..de ceva vreme a inceput sa aiba vedenii...mi-a povestit k se uita in oglinda si i-a aparut cineva kre a incercat sa o apuce de gat prin oglinda..apoi..la ea la munk nu mai recunostea pe nimeni din jurul ei..si pana ce una din colege nu i-a rostit tatal nostru nu si-a revenit..iar dupa ce si-a revenit nu stia nimic din ceea ce se intamplase..insa cel mai grav a fost intr-o seara knd..dupa ce a trecut pe langa o biserica a inceput sa urle i-a aparut mama ei kre este moarta de 10 ani si era plina de taieturi si vroia sa puna mana pe ea..ea tipa..oamenii din jurul ei ii vedeau desfigurati..iar apa o vedea sange..imi este foarte teama pentru ea..si nu stiu ce ar putea face..asa k va rog din suflet sa ma ajutati..puteti sa ma sunati la 0761 176 768..si adresa de mail catalyn_the_one@yahoo.com.va rog din suflet inca o data care poate sa ma ajute...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Așa că raționamentul tău, nu te supăra, nu prea are consitstență din motive obiective.
http://poeziereligioasa.devhub.com Poezie religioasa Last edited by eeaotly; 09.10.2011 at 21:07:23. Motiv: Greșeli de tastare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
vise |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
astrologie=pacat? | klaudyuhhz | Vrajitoria | 42 | 12.01.2011 10:49:48 |
Lupta impotriva demonilor, patimilor, vraji, farmece, magie si dobadirea mantuirii | sofia_78 | Generalitati | 14 | 11.01.2011 15:19:05 |
Barbati se pricem la magie | mehiel | Vrajitoria | 6 | 21.10.2008 12:43:11 |
Despre farmece si vrajitorie | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 03:18:15 |
Despre vrajitorie ,farmece, astrologie | cozia | Generalitati | 0 | 04.02.2007 23:40:42 |
|