|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
ce program are manastirea cernica?
vreau sa ajung si eu acolo la Sfantul Maslu, am inteles ca se tine luni, miercuri si vineri cand se citesc moliftele sfantului vasile, dar stie cineva ora cand se incepe acest maslu?
multumesc mult |
|
|||
|
|||
Chiar nu a fost nimeni la cernica?
|
|
|||
|
|||
Uite aici http://www.ortodox.ro/manastiri/manastirea_cernica.html am gasit un nr de telefon, incearca sa suni, poate afli.
|
|
|||
|
|||
Dar du-te tu singura ca nu pierzi nimic daca dai o fuga chiar si fara "programare" La Dumnezeu nu ai nevoie sa suni sa faci appointment. Petrece ceva timp si la izvorul de la intrare. Are cea mai buna apa din zona!
Programul Maslurilor o sa-l gasesti pe masuta din stinga, imediat cum treci de pridvorul bisericii. Noteaza-ti-l ca este complicat si la ore diferite. Last edited by andreicozia; 28.07.2010 at 16:11:37. |
|
||||
|
||||
In jur de ora 10!
|
|||
|
|||
Cam asa e la toate manastirile... Stiu ca e frumos la Cernica am fost cu foarte multi ani in urma...
|
|
|||
|
|||
Mda, in schimb sunt foarte multi tigani, dar asta este, trebuie sa ne obisnuim cu ideea, asta-i viitorul!
|
|
|||
|
|||
Cum Andrei ? Vitorul nostru e o tara de tigani? sau din cauza crizei ajungem si noi ca ei...
Last edited by gabriela8; 28.07.2010 at 23:24:41. |
|
|||
|
|||
Citat:
Sa dea Dumnezeu sa se mantuiasca si ei.
|
|||
|
|||
Pai cu cat sunt mai multi profitul e mai mare, numai noi ne temem...
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebare-Manastirea Cernica | skicolour | Pelerinaje la locuri Sfinte | 5 | 10.04.2014 23:38:11 |
Program Manastirea Ghighiu | AGabriela | Generalitati | 0 | 19.07.2012 16:20:12 |
Sfantul Calinic de la Cernica | caliyo | Moaste | 1 | 10.04.2010 16:10:48 |
MANASTIREA CERNICA | simi | Generalitati | 6 | 31.07.2008 23:21:46 |
|