|
|
|||
|
|||
am fost asta aseara pe la 7 la manastire la cernica e fenomenal de frumos.in cursul saptamani abia de vezi 2 sau 3 persoane pe acolo si este o liniste de nedescris,acolo ai timp sa fi cu tine insu ti sa te rogi sa meditezi sa comunici cu dumnezeu,incercati si voi sa mergeti care puteti acolo dar nu duminica ci in cursul saptamani si dupaamiaza asta daca nu vreti sa meergeti la slujba dimineata.si ce ma miscat astazi este ca in momentul cand ma rugam la moaste sf CALINIC din altar cine crede ti ca a iesit insusi PATRIARHUL DANIEL a fost o bucurie in sufletul meu sa ma binecuvanteze chiar pariarhul,nu mi gasesc cuvintele ca sa va spun ce simt ......
DOAMNE DUMNEZEULE MILUIESTENE,SFANTA FECIOARA MARIA MIUIESTENE DOAMNE AJUTA |
|
|||
|
|||
Da este foarte frumos.
Problema este cu transportul. Daca mergi sambata seara la slujba - incepe la 19 si se termina pe la 22:30. Nu stiu cu ce poti sa te intorci la ora aia spre Bucuresti daca nu ai masina proprie. Sunt moastele Sfantului Calinic si capul Sfantului Staret Gheorghe. |
|
|||
|
|||
Eu cand am fost intr-o sambata seara m-am intors cu autostopul pana in Bucuresti. :D
|
|
|||
|
|||
Am uitat sa spun ca in cimitirul manastirii Cernica este inmormantat parintele Dumitru Staniloae.
Dupa proasta mea parere parintele Dumitru Staniloae a fost sfant si o sa fie adaugat la Sfintii Parinti ai Ortodoxiei. |
|
|||
|
|||
Poti nsa vii pe jos pâna în oras, eu am facut drumul asta de vreo 10 ori, de fapt ma duc pe jos si ma întorc tot pe jos.
Dus îti ia vreo ora si jumatate. |
|
|||
|
|||
...si eu obisnuiam sa vin cu bicicleta la M.Cernica, dar de cind cu multimea de Jeepuri si Mercedesuri care ies de la spovedanie si trec la milimetru in viteza, a devenit un real pericol, ca sa nu mai zic de mersul pe jos din Pantelimon pe linga drum...mai bine cu autobuzul.
|
|
||||
|
||||
Pentru cei care nu au reusit sa ajunga la Manastirea Cernica:
http://video.crestinortodox.ro/V5qBG...a_Cernica.html |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebare-Manastirea Cernica | skicolour | Pelerinaje la locuri Sfinte | 5 | 10.04.2014 23:38:11 |
ce program are manastirea cernica? | annajanette | Generalitati | 15 | 18.07.2012 14:29:50 |
Minunile SF Calinic de la Cernica | steliana-steli | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 23.12.2011 12:35:36 |
Sfantul Calinic de la Cernica | caliyo | Moaste | 1 | 10.04.2010 16:10:48 |
|