|
|
|||
|
|||
Citat:
mai draga, voi sunteti pe dinafara complet. Papa asta a vostru tot incearca sub masca ecumenismului sa mai castige o coronita cu primatul asta papal. Ortodocsii (desi mai sunt si pramatii printre ei) nu prea au de-a face cu primatele si primatii.... draga. Aveti un aer atat de diafan-sufocant ca foarte nevinovati sunteti(in aparenta). Nu stiu de ce simtiti nevoia de exprimare pe un forum ortodox. |
|
||||
|
||||
ptr catolici
Asta e buna de pus la Citatul zilei. :)
|
|
|||
|
|||
Atac la persoană (de fapt, atac nu doar la o persoană, ci la mai multe persoane, nedefinite, la grămadă), și fără nici o legătură cu subiectul discuției sau cu mesajul la care "răspundeți".
Citat:
Citat:
Citat:
Acum, ce-i drept, dacă toți preopinenții de pe acest forum ar fi de calibrul dumneavoastră, probabil nu aș mai simți nevoia de a mă exprima aici. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Nu stiu cum ai sute de postari pe forumul catolic, nu am intalnit un ortodox cu acelasi nume ca al meu acolo. Iar in ultimul timp se scrie foarte putin si doar eu mai sunt activ dintre ortodocsi. Ai postat pe forumul catolic?
|
|
||||
|
||||
Off topic
Mie imi place unde este pus acest topic, din punctul de vedere al sectiunii: Minuni ale Ortodoxiei> > Moaste >> MOASTELE CATOLICE Sugestiv, nu? |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Din pacate, pe aceeasi planeta pe care au trait si au suferit si lucrat pentru mantuirea lor si a altora, duhovnici ca pr. Boca si pr. Paraian, mai isi fac auzite vocile si tot felul de augustin idiotul, pardon, kandiotul... E dreptul oricui sa fie idiot..probloema incepe de acolo unde smintesti pe celalalt, fratele tau uman, facut de Acelasi Dumnezeu....
|
|
|||
|
|||
Nu prea e frumos ce ai scris, chiar si ortodocsii cei mai inversunati nu injura chiar asa. Nici nu stiu pe cine ai facut idiot, pe acel mitropolit, pe toti ortodocsii sau pe ortodocsii ce nu au ideile ecumeniste.
|
|
|||
|
|||
Propunere...
Am o propunere pentru persoanele care se incapataneaza sa nu cerceteze de ce a lasat Dumnezeu sfintele moaste si de ce crestinii il slavesc pe Dumnezeu prin ele.
V-as intreba daca sunteti in stare sa aruncati orice lucru care va aminteste de o fiinta draga ce nu mai este printre noi. Pana nici macar la cimitir sa nu mai mergeti, ba chiar sa o si incinerati si sa-i imprastiati cenusa. Ati face-o? |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
EREZIILE romano-catolice | Daniel_Ortodox | Biserica Romano-Catolica | 823 | 27.10.2016 00:18:17 |
Un nou fericit al Bisericii Catolice | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 15 | 18.04.2015 01:04:18 |
Rozariile catolice-intrebare | crestinOrtodoxa | Intrebari utilizatori | 9 | 13.11.2011 23:06:12 |
Un nou venerabil al Bisericii Catolice | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 7 | 07.07.2011 08:27:56 |
Învataturi si practici catolice | Traditie | Biserica Romano-Catolica | 99 | 11.02.2010 10:12:41 |
|