|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Sunt oare capabili sa zareasca inaltimea...unei realizari omenesti,dar nu numai? |
|
|||
|
|||
Intreaba-l pe xanixade....doar el e "cititorul de ganduri"....mereu aratand cu degetul...
|
|
|||
|
|||
Citat:
Poate doar mie:)). |
|
|||
|
|||
DACA ti-ai fi adresat-o doar tie....zau nu o postai pe forum... pop u!
|
|
||||
|
||||
Citat:
Dar uite ca sunt prea maruntel ca incerc sa ma gandesc la esential... ce sa zic...
|
||||
|
||||
Citat:
Si cand ma uit la ei cum suspina in fata televizorului cand canta imnul, dupa care se duc sa mai scoata o bere din frigider...
|
|||
|
|||
Dragule xanixade...ESENTIALUL este ca o ROMANCA nu "o aia" a ajuns unde a ajuns...Asa ca...tonu jos...Si da , sunt convinsa ca s-a gandit si la romani...dar logica unora este asa stramta...Dar intai..e vb de respect....ARE un nume ...nu e "aia"..amanuntele...definesc "esenta" lucrurilor, in speta modul in care gandesti tu acum !
Sa spui ca esti roman , nu e mandrie desarta....Sa spui ca esti atotstiutor si celorlati le-ar scapa esentialul....e chiar mai mult decat .....desertaciune...aviz.. Last edited by calator prin ploaie; 24.02.2011 at 18:21:20. |
|
|||
|
|||
E un copil in primul rand, tatal este alpinist, a dus-o pe munte, i-a placut, a impins-o sa faca si mai mult, au avut bani, etc.
A facut mult intr-un timp scurt, dar sunt multi alti tineri romani care a facut ce a facut si ea sau chiar mai mult, sau ar fi facut mai mult daca si-ar fi permis financiar, ideea e ca nu e un lucru foarte sanatos, cum a zis si ea..multi si-au lasat oasele prin locurile alea. Si pentru ce in definitiv? Daca o sa moara pe acolo ba chiar minora fiind, o sa mai fim la fel de mandri? Ziaristii care azi o elogiaza pe fata vor deschide dezbateri impotriva tatalui ei, pai adica..de ce asa tanara a pus-o sa faca lucrurile alea, nu putea sa astepte pana la 18 ani macar? |
|
||||
|
||||
Citat:
Iar dupa un traseu de genul asta va spun eu ca garantat va relaxati si va simtiti cu 10 ani mai tineri! :) Deasemenea,mersul pe munte este foarte indicat pentru cei care sunt interesati de conditia lor fizica,pentru ca un singur traseu echivaleaza dpdv al efectelor cu ore bune petrecute in sala de fitness!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 24.02.2011 at 20:00:42. |
|
||||
|
||||
Citat:
Esentialul e ca la ce m-ar putea ajuta succesul profesional al cuiva pe mine in mod personal? sau pe tine sau pe oricine? o romanca... Ce sa zic, infige steagul in varful muntelui, trage aer in piept si zice: Ce mandra ma simt ca sunt romanca... chiar patetic as putea zice... a fi patriot inseamna cu totul altceva, ti-as putea da exemple,dar in fine... ce sa zic, nu gandesc intr-un mod corespunzator, conform criteriilor tale... care sa fiu drept, nici n-as vrea sa le cunosc... Oare numele conteaza cu totul? Daca nu o cunosc, atunci la ce-mi foloseste mie numele ei... oricum am s-o uit, in cateva zile... da, mai ziceam, daca imi era cineva cunoscut, dar asa...tot aia e... roman, neroman tot aia e... ea personal a urcat un munte, nu ziceam ca e ceva rau, dar totul devine sec si plin de prostie, cand se trezeste un oarecare ziar, sau chiar stirile in mod general, sa zica: Noi suntem romani!.... Ei bine eu nu sunt un roman de ala... Tu daca esti e problema ta... Plus ca n-am zis vreodata ca sunt atotstiutor, ba chiar, daca gasesc vreo opinie vrednic de admirat, atunci imi schimb si eu opinia, dar in fine, oricum atunci eram ironic... dar ce sa zic... Oare chiar sa nu stiu ce e aceea esenta a lucrurilor? Sau amanunt?
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 12:38:20 |
Adulterul - motiv cu temei biblic si canonic pentru divort | NTatiana | Intrebari utilizatori | 35 | 23.04.2010 14:11:30 |
Pr.prof.dr.acad. Dumitru Popescu | georgeval | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 11.03.2010 15:28:38 |
Poluarea,un motiv de-ngrijorare | ory | Generalitati | 9 | 08.08.2009 10:33:05 |
in Franta se cauta, pentru mediul rural, medici generalisti romani | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.07.2009 19:43:43 |
|