![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci toată șarada asta nerușinată cu fiisa și ea, până nu aduce măcar dovada cu stickerul de pe buletin că ar fi votat (dar și acela se poate confecționa ușor) eu nu cred că ea a fost la referendumul pt familie. Așa și Clotilde Armand a încercat să tâmpească electoratul conservator cu poze de la marșul pt viață și șarlatanul de Dominic Fritz s-a pozat la marșul pt viață în fruntea coloanei în 2024 deși până atunci nu a fost, și și-a făcut campanie nerușinată la Radio Vocea Evangheliei dar el a fost tot timpul pro lgbt, pro restricții în pandemie inclusiv închiderea Bisericilor și chiar a prigonit marșul pt viață că s-au pus obstacole în unii ani.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar declația a fost scoasă din contextul Rusia vs Ucraina de către publicațiile filoruse pretinzând că sunt ofensate că vai AUR nu mai sunt interesați de românii de peste hotare. A răspuns și Simion printr-un filmuleț: https://www.facebook.com/george.simi...5066627790520/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Până la urmă nu e un act politic care să producă efecte cum ar fi vreo directivă UE, dpdmv nu trebuiau să adere la ECR ci să aștepte, nu-mi inspiră încredere grupul fiindcă și Alternativa Dreaptă și PNTCD se lăudau că au acorduri pe acolo.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar pe mine simpla aderare la ECR nu mă neliniștește fiindcă se știa de la început că acolo gravitează. Întrebarea este ce or să facă acolo, că tot pot să se opună liniei partidului mă gândesc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
ÎPS Teodosie, atacat de Elena Lasconi (USR) și Alina Gorghiu (PNL), pentru că a sfătuit o femeie să lupte să-și salveze căsnicia
ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost numit „toxic” de către Elena Lasconi, candidat la președinția USR, pentru că a sfătuit o femeie să lupte să-și salveze căsnicia. „Niciun abuz nu trebuie tolerat! Nu este datoria femeii sa suporte abuzul intr-un cuplu, ci a bărbatului sa nu-l comită. Iar asta e valabila si in relații de cuplu. Si in relații de prietenie. Si in business. Si in politica. Si peste tot. Abuzul nu trebuie niciodată tolerat. Sfatul meu pentru orice persoana abuzata este sa se depărteze de prezenta toxica din viața ei. O astfel de prezenta toxica in societatea românească este si IPS Teodosie, ce reprezintă coloana rusa din Romania. Astfel de declarații repetate tot mai des ne arata un personaj care s-a rupt nu doar de societate, dar si de Dumnezeu. Ce trist!”, a transmis Lasconi Afirmațiile sale vin în contextul în care tocmai și-a reafirmat sprijinul pentru ideologia LGBT, condamnată de toate religiile lumii. În discuție s-a băgat o altă susținătoare a LGBT-ului în România, ministrul justiției, Alina Gorghiu (PNL). În realitate, ÎPS Teodosie nu a făcut altceva decât să îndemne o femeie să lupte, cu ajutorul credinței în Dumnezeu, să-și păstreze familia. Soluția sa, „strict duhovnicească”, este cea creștină dintotdeauna, a explicat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului. „Astfel, în cazul prezentat, o credincioasă a fost încurajată să invoce ajutorul lui Dumnezeu și să își păstreze, prin fidelitate, puterea de a purta Crucea vieții de familie, pentru ca Dumnezeu să suplinească acea lipsă de empatie a soțului iar legământul martiric al căsniciei să rămână curat. Acest lucru a fost propovăduit în Creștinism dintotdeauna și de către toți. De aceea, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop nu s-a exprimat într-o calitate străină – lăsând specialiștilor (medici, psihologi, etc.) rolul lor în societate – ci a oferit un sfat duhovnicesc în deplină armonie cu propria învățătură religioasă”, a mai precizat reprezentantul Arhiepiscopiei Tomisului.
|
||||
|
||||
![]()
Încep să devină penibile acuzațiile astea, orice e ortodox e acum rusesc. Strategia lor e să împingă ortodocșii către Rusia oare?
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singura dată când au respectat ortodoxia, a fost când i-am distrus la vot, Elena Lasconi s-a poziționat pro lgbt și anti Teodosie pt a o vota la prezidențiale talibanii USR care urăsc familia și biserica, există un nucleu dur cu astfel de elemente, moșit ani de zile de neosecuritate și prin tot felul de grupuri, postări, site-uri pe net, influenceri, clipuri virale: vrem spitale nu catedrale, Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici. Ani și ani de măcinat propagandă otrăvită lasă urme într-o țară în care educația e la pământ. La Tomis au fost mereu preoți purtători de cuvânt, ce să zic purtătorul de cuvânt culege castanele fierbinți ale zilei încercând să nu se frigă.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 26.06.2024 at 11:26:19. |
|
||||
|
||||
![]()
mai stii...?! Poate o sa apara in curand si...Ivan Botezatorul ca doar Iordanul trece mai nou prin Rusia
|
|||
|
|||
![]()
Politica e pe voturi, la locale avea nevoie si de votul tau, acum ca sef USR nu se mai bazeaza pe votul tau. E ca in matematicile alea liniare, minim din maxim si maxim din minim ca sa gasesti drumul optim. Probabil peste vre-o 4 ani, inainte de locale iar va deveni o familista convinsa. Mie mi se pare asta cu ideologia la politiceni o frectie, personal nici nu ma intereseaza, la mine cel putin in oras m-as mira sa fie vre-unul care toata viata a fost intr-un singur partid.
|
|