|
|
|
|||
|
|||
Postul negru
M-am hotarat ca in aceasta zi sa tin post negru dar nu sunt sigur daca asta implica sa nu mananci sau sa nu mananci si sa nu bei nimic...ma puteti indruma?
|
|
|||
|
|||
Post negru inseamna sa nu mananci si sa nu bei nimic.
O zi ai sa rezisti, daca esti sanatos. Mai multe zile...nu stiu.
|
|||
|
|||
o sa rezist
Am de unde. Cred ca-mi va prinde bine.
|
|
|||
|
|||
am facut-o
Am tinut pos negru si nu am murit. Am mers si la biserica si duapa aceea am mancat. Hristos a Inviat va urez din Anglia.
|
|
|||
|
|||
Adevarat a inviat ! Vezi multmeste-i lui Dumnezeu ca te-a ajutat !
|
|
|||
|
|||
Ma bucur ca ai reusit, dar sa stii ca m-ai facut sa rad... Te asteptai sa mori?! Dumnezeu nu il lasa pe cel care se jertfeste pentru El, din contra revarsa mult har asupra lui!
|
|
||||
|
||||
Sa ne intarim si cu binecuvantarea parintelui duhovnic in asemenea osteneli.
Este foarte riscant a cadea in inselare, mandrie si altele asemenea. Toat osteneala este buna, insa nu toata ne este de folos. Unii ucenici sunt impiedicati, cu mare intelepciune, de la anumite osteneli. "Cei nepovatuiti cad ca frunzele." (Sfantul Efrem Sirul) Sa alergem neincetat la un duhovnic nevoitor si foarte intarit in cele ale credintei si vietii celei duhovnicesti.
|
||||
|
||||
Ai grija cind postesti sa nu te gindesti "las ca am de unde sa mai slabesc" e mare inselare.
|
|||
|
|||
O prietena de-a mea a postit 11 zile doar cu apa in Sudan, la calduri de 60 grade.
A tot spus ca ea nu se poate lasa de fumat, si a ajuns in Sudan sa lucreze, si volens-nolens s-a lasat de fumat (tutunul lor e groaznic) ! Deci nu exista nu pot, numa nu vreau ! |
Tags |
post, post negru |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul negru | Darkanian | Postul | 760 | 16.10.2024 11:50:03 |
Cine mai tine post negru?! | Daniel_7 | Generalitati | 55 | 09.02.2018 18:29:45 |
post negru | tigruta25 | Generalitati | 20 | 14.09.2014 02:38:17 |
post negru | cristina mioara | Generalitati | 28 | 29.07.2011 14:40:19 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 11:24:12 |
|