|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Cum cautam duhovnicul, cum ne indreptam spre pocainta?
Cum imi pot cauta un duhovnic? Este bine sa merg de una singura pe la manastiri chiar daca nu am obisnuit pana acum, sa caut asa?
Ce trebuie sa fac pentru a simti pocainta sincera in suflet? Obisnuiesc sa ma rog, poate nu cum ar trebui dar simt ca nu- de ajuns? Cum ma pot apropia de Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
sfat
Justine,cel mai binevenit este duhovnicul trimis de Hristos si de Maica Domnului...Stii la ce ma refer?La rugaciune...Incearca sa te rogi mult ca Hristos sa iti daruiasca un duhovnic bun si o sa vezi ca rugaciunile tale vor fi ascultate!M-am rugat mult si Dumnezeu mi-a dat un duhovnic la care fac ascultare in orice problema as avea...Insa sa incerci sa nu il schimbi...lasa-l sa te cunoasca bine pentru a-ti cunoaste si pacatele,tocmai ca sa iti dea caile cele mai bune de indreptare duhovniceasca!...Mantuire!!!
|
|
||||
|
||||
Eu nu incetez a va sugera aceasta carte a lui Danion Vasile despre duhovnic si post. Se poate citi online: http://www.danionvasile.ro/repere.php.
Doamne ajuta!
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cautam nasi de botez | airinel | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 22.10.2019 21:42:27 |
Spre moarte sau spre viata ?! | alexmatei | Impartasania (Taina Euharistiei) | 8 | 11.05.2013 01:07:40 |
cautam donatori si sponsori | christiapar | Umanitare | 2 | 05.03.2011 13:01:20 |
cum il cautam pe Dumnezeu? | diador | Generalitati | 13 | 26.01.2011 11:51:29 |
Te indrepti spre Dumnezeu sau spre idolul tau? | monica.miholca | Pocainta | 15 | 15.07.2009 17:06:40 |
|