|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
[quote=the_Listener;386710]asadar pina unde m-am oprit o singura concluzie este trasa ... apostolii nu aveau nimic de mincare ....
atunci a intervenit IISUS ... sa retii acest aspect .... si sa vedem ce se intimpla 6. Iar El le-a zis: Aruncați mreaja în partea dreaptă a corăbiei și veți afla. CE SPUNE ACEST VERSET ? ce parere ai ? si uite daca tu nu intelegi , las un pic de timp si celorlalti ortodocsi sa imi spuna .... este un verset deosebit din punctul meu de vedere , tu nu crezi ? multa iubire si au pescuit legume pt ca ei nu aveau voie sa manace carne! GLUMESC! Au prins pesti desigur! Asa si? Nu uita ca ucenicii cand au ajuns la tarm era deja pregatita mancarea de Iisus pe care au consumat-o impreuna.Daca nu era voie sa se consume carne de ce nu le-a dat Iisus legume sau fructe sa manance? Acum nu o sa-mi zici ca pestii prinsi de ei simbolizeaza lumea pe care ei au convertit-o la crestinism, ca e trasa de par! Multa iubire! |
|
||||
|
||||
Citat:
Last edited by ioanna; 07.08.2011 at 02:56:05. |
|
|||
|
|||
Citat:
multa iubire |
|
|||
|
|||
[quote=stefan florin;386748]
Citat:
asadar iara te grabesti astept sa imi explici ce scrie mai sus in acel verset sau sa imi spui ca nu stii si atunci iti spun eu....tu alegi din cele doua variante multa iubire |
|
||||
|
||||
[quote=the_Listener;386799]te las pe tine prietene
|
|
|||
|
|||
[quote=stefan florin;386814]pentru ca mi-ai permis ia sa vedem , si reiau textul ca sa ne amintim despre ce vorbim
6. Iar El le-a zis: Aruncați mreaja în partea dreaptă a corăbiei și veți afla. ce am ingrosat este de baza in verset .... partea dreapta , reprezinta iisus hristos asezat de-a dreapta tatalui , si VETI AFLA arata ca se descopera din nou ucenicilor care nu l-au recunoscut ..... multa iubire ps din nou sa nu uitam ca E VORBA DE IISUS HRISTOS .... ai intrebari ? daca raspunsul e nu trecem mai departe astept raspuns multan iubire |
|
||||
|
||||
Citat:
Last edited by ioanna; 07.08.2011 at 14:25:27. |
|
||||
|
||||
[quote=the_Listener;386839]
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
multa iubire |
|
|||
|
|||
[quote=stefan florin;386845]
Citat:
sa continuam vrei ? dar ai retinut ce s-a discutat pina acum , da ? am bolduit 3 cuvinte de ale tale .... e foarte important sa le retii multa iubire ps astept raspunsurile multa iubire |
Tags |
post, vegan, vegetarian |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 09:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 17:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 22:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 20:36:20 |
|