|
|
|||
|
|||
as dori foarte mult sa ajung la M-rea Petru-Voda si nu stiu daca se ofera cazare acolo.daca nu sa imi spuneti si mie unde m-as putea caza prin apropiere.si cum as putea proceda ca sa stau mai mult de 1-2 zile in manastire.va rog sa ma ajutati daca ati fost in zona si detineti informatiile necesare.
|
|
|||
|
|||
MAN. SIHASTRIA, ARE SI CAZARE SI DA SI MASA
|
|
|||
|
|||
dar este deparet de M-rea Petru-Voda?ca la Sihastria am fost
|
|
|||
|
|||
Citat:
Din Tg.Neamt sunt masini care merg la Petru Voda...adica in apropiere ca din sosea mai mergi pe jos cativa Km.pana la manastire pe un drum forestier. Dar nu-ti fa probleme,acolo se ofera cazare si masa...nu sunt conditii deosebite iar spatiul de cazare este destul de restrans...oricum odata ajunsa acolo sigur nu ramai fara un loc...in general in manastirile de calugari din Moldova nu vei avea surpriza ca la maici sa nu te bage nimeni in seama si sa risti sa dormi afara. Din pacate man.Petru Voda nu este prea aproape de nici o alta manastire (doar un mic schit de maici cam la 3 km unde este de fapt un ospiciu de care au grija maicile,ucenice ale pr.Iustin. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
se ofera si cazare la Petru-Voda, dar este foarte aglomerat. Cat despre drum cea mai buna calauza este cablul electric, care te conduce chiar la parintele. Stii vorba urmareste lumina si vei ajunge la ea:D. E un drum destul de geru dar eu pers am mers de multe ori si pe jos de la sosea pana la manastire. dar e destul de anevoios.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Ma intereseaza foarte mult informatii despre un eventual pelerinaj pentru manastirile din Moldova cu plecare din Targu Mures. Daca aveti astfel de informatii, va rog sa mi le transmiteti. Multumesc!
|
|
|||
|
|||
Citat:
Maica Domnului sa ne apere! |
|
|||
|
|||
Sigur vei gasi un loc de cazare si la M.Petru-Voda,dar suna inainte
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Circuit in Moldova | floareadefoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 28.09.2011 11:02:59 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 18:44:29 |
Pelerinaj la Manastirile din Moldova | Cartagina | Intrebari utilizatori | 1 | 30.03.2010 17:04:40 |
Republica Moldova | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 17 | 21.04.2009 19:15:17 |
Concediu in Moldova | pacatoasa | Generalitati | 14 | 17.07.2008 12:10:41 |
|