|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Manastirea frasinei-intrebare
Buna ziua,
am inteles din stirile TV de la sfarsitului lunii Mai ca un pod a fost afectat de ploile din acea perioada. Stie cineva daca a fost reparat ? se poate ajunge la Manastirea Frasinei ? Care ar fii variantele :masina proprie sau transport in comun ? Pana acum am fost cu mijloacele de transport in comun dar acum as vrea sa merg cu masina proprie datorita faptului ca tatal meu nu poate merge mult pe jos. Multumesc |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Multumesc
Multumesc mult Elena,
mi-ai dat o veste foarte buna Dumnezeu sa-ti ajute |
|
|||
|
|||
Cu drag!....Spor la nevointa!
|
|
|||
|
|||
Buna seara
imi puteti spune,daca la manastirea frasinei se tine slujba de dezlwgare duminica dupa sfanta liturghie?
|
|
|||
|
|||
da.... se tin slujbe de dezlegare in fiecare zi de vineri si de duminica dupa Sf Maslu.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Manastirea Frasinei | daniel | Preotul | 6 | 19.07.2011 19:12:53 |
Manastirea Frasinei | ManiLuluFifi | Intrebari utilizatori | 0 | 21.10.2010 23:10:55 |
EPISCOPIA RAMNICULUI vs MANASTIREA FRASINEI | cristi.st | Calugarul | 7 | 12.09.2010 14:46:47 |
Manastirea Frasinei, realitate. | Cezareu | Rugaciuni | 2 | 01.03.2009 22:05:13 |
Manastirea Frasinei | MarianaMariana | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 06.01.2009 15:04:51 |
|