|
|
|||
|
|||
cautam nasi de botez
Buna ziua,
Iata ca ni s-a nascut fetita mult dorita. Suntem o familie tanara (30 ani) cu multe de imbunatatit in ceea ce priveste relatia cu Dumnezeu, studii si situatie materiala buna. Ne-ar placea sa gasim o familie ortodoxa care sa locuiasca in Bucuresti si care sa boteze cu dragoste un copil. Pretentii nu exista. Vrem doar sa fie oameni cinstiti, respectuosi, muncitori. Multumim frumos! |
|
|||
|
|||
lămuriri
Să-nțeleg că doriți exclusiv o familie?
|
|
|||
|
|||
o familie in primul rand. Daca n-om gasi atunci poate sa fie o singura persoana.
multumesc |
|
||||
|
||||
Nașii de cununie nu sunt o opțiune? Sau nu sunteți cununați?
|
|||
|
|||
Sunt o optiune. Din pacate ne vedem destul de rar. Stiu cat am tras de ei sa mergem la molifta de dupa cununie. Nu li se parea necesara.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Parerea mea e ca e cam riscant sa cautati nasi pe forum, exista posibilitatea sa va complicati viata cu oameni care s-ar putea dovedi altfel decat ati crezut... Sigur exista intre prietenii si rudele dvs persoane cu inima buna care sa va boteze copilul. Eventual puteti sa-l rugati pe preotul de la biserica unde mergeti, sau si mai bine pe preoteasa. Molifta de dupa cununie- la noi nici nu cred ca se face, eu nu am auzit de ea .si avem nasi super-practicanti :) Nu va luati dupa aspectele formale; e important sa aiba dragoste si blandete; o singura persoana este nasul copilului, chiar daca participa o familie (un cuplu).
|
||||
|
||||
Citat:
NAsii se aleg dupa alte criterii...trebuie mai intai sa-i vezi, sa ajungi sa-i cunosti un pic. Ce va face sa credeti ca un nas de pe forum e mai bun decat nasii de cununie? doar ca el isi face reclama singur ca ar fi mai duhovnicesc? Daca toti cautati nasi, cautati-i in comunitatea din care faceti parte, sau rugati preotul sa va faca o recomandare.
|
|||
|
|||
gasit
Va multumesc pentru parerile impartasite.
suntem bucurosi sa va anuntam ca, in ciuda aparentelor, anuntul nostru a dat roade si copilul si-a gasit nasii. :) |
|
|||
|
|||
Căutăm nași de botez
Bună, căutăm nași de botez... Cine vrea să boteze un băiețel pote să mă sune la nr tel: 0748956032 suntem din jud Iași
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum il cautam pe Dumnezeu? | diador | Generalitati | 13 | 26.01.2011 11:51:29 |
botez cu 2 nasi | ioanav04 | Botezul | 4 | 07.08.2010 12:53:25 |
Ce inseamna de fapt botez si feluri de botez | sophia | Botezul | 8 | 30.01.2010 11:02:22 |
Trei nasi de botez ? | cain2k | Botezul | 4 | 01.07.2009 21:18:21 |
Nasi de botez, intrebare | cv | Botezul | 8 | 03.12.2008 19:25:18 |
|