|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Slujbele din Bucuresti din noaptea de anul nou
Din cate stiu eu, in majoritatea bisericilor, slujba incepe la 23:30 si se termina pe la 00:20. As vrea sa merg undeva unde dureaza pana mai tarziu dupa miezul noptii. Stiti vre-un loc? Programul de la patriarhie/Antim il stie cineva?
|
|
|||
|
|||
Am vorbit cu o prietenă și mi-a spus că la biserica Mihai Vodă se ține o slujbă care durează mai mult, adică după slujba Te Deum se ține Liturghia Sf. Vasile și Sf. Maslu... Sper să nu fi înțeles greșit și nu știu exact când începe fiecare și când se termină. De asemenea la bisericuța din curtea institutului Parhon, unde se află moaștele Sf. Luca al Crimeei, se ține o slujbă (sau mai multe) care durează mai mult.
|
|
|||
|
|||
Mulțumesc frumos, o să trec mâine să mă interesez. La Parhon e foarte faină Bisericuța și preotul (în caz că e unul singur și anume cel care îl știu eu) îmi place foarte mult, însă la Mihai Vodă e foarte atrăgător programul. „On va voir”, cum zic americanii.
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Din ce am urmarit la Trinitas in alti ani, la Patriarhie sigur tin putin. Liturghia se face probabil in dimineata zilei de 1.
|
|||
|
|||
Mi-ar plăcea să fii sigură că glumeam
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
la manastirea RADU VODA TINE PANA LA ORA 1
|
|
|||
|
|||
anul trecut(2011)la Radu-Voda,Slujba s-a terminat pe la 2,30.si a fost lume f f multa ,Biserica arhiplina.Acum nu se stie care sint noile rinduilei,pt anul Nou....
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noaptea de Anul Nou | parinteleiacob | Spiritualitatea ortodoxa | 15 | 03.01.2013 11:51:19 |
Slujbele pentru morti | Florin-Ionut | Generalitati | 13 | 01.02.2012 11:59:10 |
Participarea la slujbele Bisericii | costel | Sfanta Liturghie | 9 | 13.12.2010 12:39:17 |
Rugăciuni de mulțumire în noaptea de Anul Nou | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 31.12.2009 21:31:02 |
Slujbele la nasterea unui copil | costel | Generalitati | 2 | 04.09.2008 17:06:20 |
|