|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Multumim Icamilin. Minunate si fotografiile si familia ta. Maica Domnului sa iti rasplateasca dragostea.
|
|
||||
|
||||
Emotii intemeiate - poze Tara Sfanta
De bucurie ca in sfarsit am reusit impreuna cu fiica mea sa sortam pozele din cele doua pelerinaje, am omis a multumii d-nei Sofia Iuga pentru faptul ca a acceptat de a posta, noi, aceste poze, aici unde dansa a explicat cu lux de amanunte traseul pelerinajului. Inca o data, mii de multumiri pentru impresiile descrise, draga Sofia !
Mai avem multe poze de postat, speram sa va faca placere sa le vedeti, insa din motive obiective ( nepotelul meu a facut febra ), vom relua postarile in zilele ce urmeaza. Draga Jenica, ma bucur ca ti-au placut pozele pe care le-ai vazut, sa sti ca vor mai fi si altele, la fel de minunate. Vizionare placuta, tuturor celor ce veti dori sa vedeti poze din Tara Sfanta ! Cu mult drag, icamilin Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Vizionare placuta!
pentru Sofia Iuga care a descris cu lux de amanunte pelerinajul
iar voua tuturor celor care a-ti lasat treburile deoparte si ati intrat pe site sa va umpleti sufletul cu binecuvantare, sa va fie de folos iar bunul Dumnezeu sa va ajute sa pasiti cat mai curand pe pamantul sfant. Doamne ajuta! va imbratisez pe toti ci mult drag, icamilin |
|
|||
|
|||
Citat:
Sarbatori fericite si multa sanatate Icamilin.Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
poze Tara Sfanta !
tigerAval09 : multumesc din suflet pentru caldele urari transmise.
Ce pot sa zic, iti doresc din suflet sa ai parte de un Craciun Fericit! iar Noul An 2008 care bate la usa, sa fie un an mai bun, mai linistit, cu multe realizari pe plan spiritual cat si pe plan material. Sa sti ca am mai postat ceva poze si inca mai avem de postat ( sper cu ajutorului bunului Dumnezeu ca pana de Sfanta Sarbatoare a Craciunului ) sa epuizam tot ce am selectionat, spre a va fi marturie, tuturor celor care doriti sa vedeti ceva frumos si sa va umpleti sufletul de har. Doamne ajuta! cu mult drag, icamilin |
|
||||
|
||||
si totusi ..a fost cel mai ieftin si avantajos pelerinaj
Studiind acuma traseele de pelerinaj ale diferitelor agentii si preturile ,am constatat cu uimire ca Patriarhia Romana ,care are preturi saltate ,nu are prea multe obiective incluse ,nici macar HOZEVA si Carantani!!Apoi vad la alte fieme niste preturi de aeroport de-a dreptul fabuloase ,ce depasesc 100 euro!Asa ca am ajuns la concluzia ca prin firma dl LUPU ,de care eu am fost usor nemultumita pt ca erau scrise obiective care s-au pierdut ..si nu chiar putine ,punind in balanta ceea ce am citit pe la alte firme ,preturi ,trasee ,am ajuns la CONCLUZIA CA S-A VAZUT CEL MAI MULT SI LA PRETUL CEL MAI MIC ,adica la 800 euro nu am platit nici o taxa de aeroport,ni s-a platit transportul spre TABOR ,care este cel mai scump si am mai facut si BAIE IN MAREA MOARTA ,cu intrare la juma de pret ,fiind grup.Asa ca am nedreptatit firma domnului LUPU ,fiind ca am fost suparata ..de pierderi de obiective ,care de fapt au fost mai multe decit am vazut ca scrie la alte diverse fireme de pe net ,care au si preturi de te sperii!
|
|
|||
|
|||
Citat:
Fii binecuvantata,Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
Imi cer iertare !
TigerAvalo9: sa ma ierti ca am gresit anul in urare, anul 2008 sa se duca iar anul 2009 sa fie un an plin de bucurii duhovnicesti, multa sanatate tie si intregii familii ! Doamne ajuta! cu mult drag, icamilin
|
||||
|
||||
Impresii din pelerinaj-muntele sinai
IMPRESII DIN PELERINAJE-EGIPTUL CRESTIN ASCENSIUNEA PE MUNTELE SINAI Lumea a inceput demult sa coboare ,primii fiind romanii din grupul in care eram si eu ,..dar eu am coborit cu 10 minute mai tirziu ,intirziind si pe traseu pentru a-mi cumpara acele pietre colorate si de diverse forme ce le vindeau beduinii.Dar nu m-am indoit nici o clipa ca nu voi ajunge din urma grupul meu de romani,avind binecuvintarea de la doi preoti ,capatata sus pe virful muntelui,desi era aglomeratie mare la trepte ,la coborire si greu se putea inainta mai repede …eu trebind sa fac totusi acest efort pentru a reusi sa filmez si de jos in sus sirul si atmosfera de la coborire [o sa vedeti pe filmuletele puse pe netlog pe pagina mea ].Am ajuns dupa scurt timp din urma grupul ,dar am filmat aspectele interesante ale unor pietre si coloritul deosebit al lor ,apoi o mica oaza linga manastire ,nu chiar aproape ,unde se nevoia singur,mi s-a spus de beduin ,un calugat grec,..dar am vazut si sirul de oameni ce coborau pe calea monahilor ,mai abrupta..pe care nu a urcat nimeni noaptea!!!.Noi am coborit tot pe calea camilelor ,pentru a nu face febra musculara..care s-ar fi manifestat la o eventuala coborire mai abrupta! Din tot pelerinajul foarte interesant in lumea crestina a coptilor ,cel mai mult m-a impresionat propria mea intilnire cu DUMNEZEU pe muntele Sinai ..m-a impesionat marea LUI milostivire pe care am simtit-o fata de mine ,in aceste momente de rugaciune sus pe munte ,cu grupul de romani maramureseni ,care veneau din Israel , si acest moment capital..nu-l voi uita niciodata! Cine doreste poate sa vada urcusul ,atmosfera inainte de rasaritul soarelui ,rasaritul soarelui pe Sinai ,atmosfera dupa rasarit si atmosfera la coborirea de pe muntele Sinai ,cautind cu Google ,pagina mea ,anume ..Adakaleh pe Netlog.Iar in zilele urmatoare pozele ,aproape 100 de pe Sinai ,inclusiv de la manastire,pe pagina mea …h5-ADAKALEH. Dar sa dati si sonorul ..caci va fi cu totul altfel!!..la filmari!.. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
IMPRESII DIN PELERINAJE | sofiaiuga | Pelerinaje la locuri Sfinte | 92 | 25.10.2020 19:35:30 |
Pacatele straine | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 20 | 10.01.2013 13:04:33 |
Bauturi tari si animale necurate | NeInocentiu | Secte si culte | 0 | 12.05.2012 21:44:58 |
Impresii din pelerinaje -anul 2009 | sofiaiuga | Pelerinaje la locuri Sfinte | 4 | 31.08.2009 22:23:06 |
Despre religiozitate in diferite tari | BogdanF | Generalitati | 0 | 04.07.2008 10:51:37 |
|