|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
o manastire de maici unde se poate sta 1 sapt-2 sapt?
Stiti cumva o manastire de maici din Ardeal sau Moldova unde as putea sta o perioada 1 - 2 sapt, daca maicile primesc oaspeti si sunt de acord? trec print-o perioada mai dificila si as vrea sa stau la o manastire sa ma reculeg..
|
|||
|
|||
parere
Suceava - la Putna sunt locuri de cazare (chiar daca nu este Manastire de maici)
Manastirea Agapia Iasi - Manastirea Galata Timis - Manastirea Sag (Timiseni) - Manastirea Cebza Arad - la Bezdin este o Manastire sarbeasca cu o singura maicuta in varsta (cred ca ar fi bucuroasa sa aiba alaturi de ea un suflet timp de cateva zile; maicuta vorbeste cursiv limba romana) |
|
||||
|
||||
Manastirea Varatic stiu ca are astfel de locuri de cazare.
|
|
||||
|
||||
Manastirea Techirghiol. Un scurt istoric poti gasi aici:
http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/manastirea-sfanta-maria-techirghiol-67835.html |
|
|||
|
|||
Cam cit mai este pretul de cazare/ noapte?
Se servesc si mese sau se aduce mincarea proprie? |
|
||||
|
||||
Poti sa incerci si la manastirea de maici din Diaconesti, judetul Bacau, se afla situata in muntele Agas.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
Dar, indicat este, nu sa te reculegi, fiindca, daca ai probleme nu faci decat sa ti le adancesti la nivel psihic, ci sa muncesti.
Iar la manastire se munceste foarte mult si poti avea posibilitatea, cu aceasta ocazie, sa ajuti si tu vre-o doua saptamani la munca zilnica de-acolo de la manastire. Cred ca acum sunt in perioada in care se ocupa si cu munca campului care, parca nu se termina niciodata. Oricum, activitati se gasesc dupa putinta fiecaruia, la bucatarie unde conteaza foarte mult un ajutor in plus, si nu numai... Munca revigoreaza spiritul si trupul.
|
|||
|
|||
Citat:
Sunt oarecum suspicioși deoarece au fost situații în care persoanele cazate în măn. nu au fost de bună credință. Sigur că se servește masa! Dacă nu ai bani să pui un acatist,un pomelnic (după buzunarul fiecăruia) prin participarea la muncă (făcând o ascultare) îți poți "plăti" masa și dormitul. |
|
|||
|
|||
Citat:
Bun, insa sa zicem ca nu vrei sa muncesti intr-una si vrei sa mai mergi in drumetii prin apropierea minastirilor, pe la pesteri, grote ale pustnicilor, poze, baie in riu, lac, plaja, cules plante medicinale, radacini, mure, zmeura, afine,etc...si evident ca si participare la slujbe, atunci cum vine?, trebuie platit in schimbul libertatii de a face ce vrei? Poate nu am chef sa stau sa le curat saci intregi de cartofi si sa le separ nucile putrezite de cele proaspete cum am facut-o acum vre-o doi ani cu fi-miu( atunci mai mult pentru el am facut-o pentru a-l pune la treaba) :))) |
|
|||
|
|||
Mai Andrei, crede-ma, daca esti in impas si framantat de nu mai stii de tine, munca devine o adevarata terapie. Dar, daca esti doar istovit de munca, dar esti bine cu latura afectiva in familie, atunci ai nevoie de relaxare si de drumetii piparate cu gesturi si lucruri frumoase si memorabile.
Deci, este o diferenta ! Tocmai de aceia am sugerat munca, pe langa efortul fizic si uitarea problemelor interioare, si satisfactia de-a ajuta pe maicute la treaba, care se dovedeste a fi una reala. Cel putin la bucatarie, unde persoana de rand se trezeste prima si se culca ultima, un mic ajutor reprezinta o binecuvantare.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 28.05.2010 at 23:06:41. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Caut o manastire unde se impletesc metanii din lana... | -Alexandru- | Generalitati | 21 | 04.01.2014 19:48:31 |
Cunoasteti vreo manastire de maici cu moastele Sf Siluan ? | teodoraianys | Intrebari utilizatori | 14 | 13.02.2012 10:21:18 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 14:54:22 |
Pelerinaj in Bucovina in sapt luminata, 23-26 aprilie 2009 | io_conss | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.04.2009 11:58:05 |
|