|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Românii nu mai sunt proprietari pe terenurile agricole, deci cu ce ne afectează ? Oricum statul nu are bani să-i expropieze pe toți clar că statul va investi doar strategic pe anumite loturi agricole, iar o parte din oamenii de afaceri îl susțin pe C.G. e clar că e pro inițiativă privată, pro gospodărie privată și creștere de animale.
|
||||
|
||||
Ce nebunie, cata rautate, ce obedienta si slugarnicie, CCR trebuie desfintat, desi nu faci parte din puterea judecatoreascu tu te pui si faci numai judecati dementiale, intai dai afara din competitie un cetatean onorabil, caruia nu ii sunt interzise drepturile electorale, pentru pareri si declaratii politice desi e parlamentar si national si european avand garantate imunitatea pentru declaratii politice si acum dispui renumararrea voturilor ca-n 46 dupa lozinca cine numara voturile face jocurile la masa verde, deci se poate baza vreo decizie a CCR pe renumararea voturilor facuta de Toni Grebla care n-a dispus renumararea nici la sectorul 1 si 2 in ciuda fraudelor si neregulilor evidente, un fost penal repus pe functie de catre psd?
Iar CSAT-Iohannis PSD-PNL sa dea comunicat ca suntem in razboi cu Rusia si Calin Georgescu e tradator care trebuie urmarit penal desi in mod evident nu el a platit postacii si ro-botii pe tiktok si pe alte retele ci psd care a si dat ordin in teritoriu sa-l scoata pe Calin Georgescu castigator in turul 1 ca sa fie ciuca batailor si osandirilor, a acuzarilor, etichetarilor si diabolizarilor facuta de toate televiziunile si ziarele in mod sponta cautandu-si interesul mitomamoniac de rating si de bani pe reclame din bani publici si de la firmele capuse? Asta faci tu Iohannis din pozitia de presedinte in ultimele saptamani de mandat si in saptamana de dinaintea alegerilor?.. ca sa pui in aplicare lozinca pUE-Monta a sefilor de la Bruxelles, ca cica e periculos extremismul pentru demoncratia noastra defapt a voastra si ca trebuie sa scapam de partidele extremiste sa nu cumva sa ajunga la putere? Ne-ati confiscat democratia mai rau ca pIliescu repetand istoria in mai rau, in tot mai rau. Si atunci in mod evident voi sunteti extremistii!.. extremisti in răul cel mai abominabil, voi globalistii cu stapanii vostrii de la Broxelles caruia le ziceti dumnezei, pentru ca voi v-ati batut joc de tara si de democratie, voi ati luat locul lui ceausescu si a lui putin in ultimii 35 de ani si v-ati imbuibat in privilegii si lux mult mai mult ca el si familia lui, voi ati confiscat si reconfiscat mereu revolutia din 89, referendumurile validate si toate resursele si munca inaintasilor si ati vandut tot pentru profiturile vostre nesimtite: privilegii , parandaraturi, sinecuri, salarii si pensii nesimtite si speciale, bani din consilii de administratie, de pe 3-4 locuri de munca pe functii mari, din invatamant, aramata, sri, universitati, dandu-va mariri peste mariri pe csare le-ati asigurat fata de inflati procentual caci veniturile voastre cresc procentual, prin lege, drepturi castigate cica, 10 % pentru noi amaratii e 100ron iar pentru voi e 10.000 roni, si sigur ca va convine sa va dati mari la Wasingtin, Londra si Bruxelles dar si acasa mai mult si sa bagati mana adanc in averile oamenilor mintindu-ne cu promisiuni si planuri marshall gen PNRR prin care ne-ati vandut bagandu-ne in contract de sclavie suveranitatea sustinand ca aduceti bani si cand colo iata-ne cu 60% din PIB datorii cu dobanzi mari, vanzand viitorul copiilor si ucigand batranii cu foamea, facand investitii mari si inutile doar pentru cresteri electorale si pentru vilelele voastre de lux, pentru amante, pentru vacante in Florida si Dubai, in Maldive si in alte locuri exotice, huzurind si risipind cum nici Hitler sau Stalin nu si-au permis, iata ca nici Trump sau Putin nu-si mai permit sa risipeasca si tot voi sustineti ca extremismul nostru e pericolul? Extremismul poporului roman de pretutindeni e pericolul de care trebuie voi sa va aparati democratia si puterea si privilegiile voastre ultra nesimtite si arogante? Pai extremismul vostru, extremismul USLamist globalist incarnat si reprezentat de voi e adevaratul extremism in rau foarte periculos inclusiv pentru voi caci va duce fix in fundul iadului, caci acolo ati ajuns cu sufletul si nu va opriti!!! Vazand cata ticalosie ai dumneata domnule presedinte Iohannis batandu-ti joc de tara pana in ultima clipa, nu pot decat sa ma dezic de votul si declaratiile care te-au facut presedinte caci te-am sustinut si te-am votat mereu, am iesit in strada pentru tine aparandu-te mereu de minciuma rosie si socotindu-te un om bun si drept insa constat ca esti blestemul de care vorbea Basescu: ”Ce blestem o fi pe tara asta ca sa fie nevoita sa aleaga intre doi comunisti,” dar iata ca ai venit dumneata care esti un blestem rosu si mai mare, nu degeaba ai iesit in geaca rosie. Mi-e rusine ca te-am votat si ca te-am crezut. Practic ai intrat in politica mare ca premierul de la Grivco al monstruoasei aliante USLamiste si tot asa sfarsesti sau mai rau, presedintele care a bagat tara in haos si pierzanie impreuna cu USL 3.0 Ponta-Crin si CCR!.. dand voi inca si inca si inca o lovitura de stat, inca si inca o decizie ipocrita si imbescile care ne duce in stadiul de colonie de mana a trei, vai noua ca v-am ales! Da, va rog sa cercetati cine a platit campania lui Calin Georgescu pe tiktok, fara ca el sa stie si veti gasi responsabilii in servicii si in psd cu aviz pnl complicele si colaborationistul cel mare de peste 100 de ani. Deci te lepad ca pe o buba neagra si regret toata viata ca te-am crezut un highlander biruitor in lupta cu ciuma rosie, tu esti defapt ciuma rosie, tu o personifici la fix, esti tatal minciumei rosii! Na, ca am facut dreptate! Desi domnule presedinte Iohannis meriti a fi blestemat dupa ce ai facut cu CSAT-ul si cu CCRul ca lider al USLamismului viclean, desfranat, imbuibat si ipocrit, te binecuvantez dupa porunca Mantuitorului: ”voi binecuvantati pe vrajmasii vostrii cei mai ipocriti, vicleni si ticalosi, celor rai nu-i stati impotriva, lasa-l sa-ti ia, lasa-l sa te ia si sa te duca, intoarce-i si obrazul celalalt sa te plezneasca, da-i si camasa, casa, mancarea, caldurica, averea, da-i tot ce-ti ia... ci voi faceti bine celui rau ce-ti face rau pana in ultimul ceas”... dar nu-i faceti pe plac urmandu-i voia lor blestemata ci va rugati pentru el, pentru mantuirea voastra si a lui mai sus de voi, pentru mantuirea si unitatea sufleteasca in Hristos Domnul nostru, Iisus Mielul Tatalui ce ridica pacatele lumii si esti in zilele noastre si vei fi mereu Cuvantul lui Dumnezeu ce se razbuna cu adevar Adevarat pe toti necredinciosii si pacatosii caci ”a Mea este razbunarea si nu a omului”, precum si scaparea si viitorul fericit, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh. Amin. ”Iarta-l Doamne ca nu stie ce-si face!.. si ma iarta si pe mine pacatosul profitor de pe urma lor” Cat de penibil poti sa fii, ca dupa ce dai foc Romei si arunci vina pe crestini ca Nero vorba lui Mihai Neamtu cu decizia CSAT, sa te dai neutru asa cum iti cere functia de inca presedintele Romaniei? (Si ambasadoarea asta-i mare figura, o cehoaica emigranta, cica noi americanii nu ne amestecam, suntem politicaly corect, dar vedeti si voi cat bine aveti de la UE si NATO, si alegeti cu cine trebuie sa fie bine si sa nu fie rau, ca sa veniti de la anu si voi in schenghen si in sua... la munca, sau la ce credeati? Sa veniti sa lucrati ca sclavii nostrii negrii in agricultura, constructii, la spalat vase si WCuri, in baruri si restaurante, in spitale si in clining si catering ca somalezii, nepalezii, pakistanezii, mexicanii si chinezii de la voi... ca acuma daca am pus noi mana pe tara si pe resurse sunteti deja in UE si in America si nu mai aveti nevoie de viza ca sunteti doar acasa la noi ca v-am cumparat cu totul si iata insfarsit asa ati intrat pe deplin si in UE si in NATO, mai trebuie sa deveniti catolici, anglicani, sectari, satei, eretici, pagani, stintifici si gata, va fi bine de tooooot, facem hora mare, v-am adus sarbatori noi, moderne, cristmas, tanksgiving, hellovewin, baalentains day si alte sarbatori frumoase ca sa ne bucuram impreuna mancand miel si orice carnarii si oua de Pastele nostru ca-n Ardeal la voi, puteti veni sa ne infratim si sa fiti liberi sa luptati si voi contra rusilor ca ucrainenii si sa deveniti serifi peste cai-boi asa ca noi, va dam droguri, baruri, tarfe, va dam arme, si toate minciunile posibile, justitie k lumea, karate, budism, yoga, va dam adevaruri ca am fost pe Luna, ca suntem o rasa de extraterestrii si toate pedofiiliile si mitomaniile noastre sunt pentru voi, vi le dam gratis numa sa le luati, va dam toate filmele si melodiile noastre celebre, universitatile de renume, cu majorete cu tot,ele te maturizeaza rapid, devi major doar sa le privesti, luati-le daca mai aveti bani, va imprumatam noi cat vreti voi sa cereti, numai alegeti cu cine trebuie, dar trebuie sa si dati toate drepturile voastre comunitatilor de lgbtq si sa va alegeti si voi sexul, sa infiati si voi copii de crestini ca sa-i cresteti in spiritul hypiot si de rocker satanist ce calareste HarleyDavidsonuri ca pe bivolii la care spaniolii dupa corida le manca ouale. Hai, curaj... mergeti si alegeti cu partidele care trebuie ca sa nu ne stricam relatia foarte buna care s-a infiripat deja. Vrem o mare bucruie intre Trump si cel ce iese la voi, intre partidele noastre republican si democrat si intre pnlul si psdul vostru. Va fi bine... pentru democratie... ea e tot ce conteaza, democratia, partidele si cezarul. El va aduce pacea si libertatea. Dar trebuie sa luptati pentru ea pe front alaturi de ucraineni, va dam rachete atomice, va dam tankuri, avioane, elicoptere, tot ce vreti, da pe bani, doar trebuie sa va inrolati copiii si sa luptati si voi pana la ultimul in contra fratilor vostrii din crestin ortodoxia voastra milenara care nu vrea nicicum sa renunte si sa cedeze. Mergeti si spuneti-le si aratati-le cat de inapoiati sunt si tehnologic si religios, in evul mediu iar noi am ajuns pe Marte si o sa o colonizam.) Last edited by Moroco; 29.11.2024 at 17:01:50. |
|