|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Domnul Iisus a venit ca sa fii tu mantuit si ti-a spus ce sa faci pentru asta, n-ai fost acolo acum 2000 de ani? Daca cumva ai lipsit, s-au straduit altii sa scrie pe o hartie cele spuse ca sa nu fii tu acuma pagubit si sa stii cele ce s-au spus si facut pentru mantuirea ta si cele ce ti se cer. Ce este asa de greu? |
|
|||
|
|||
Citat:
Iar intrebarea era simpla: sunteti deacord sau nu cele scrise? Bun, ma bucur ca este cutuma. Era doar o demonstratie a faptului ca trimiteri de genul: mergi si studiaza catehismul daca vrei sa stii dogmele, nu te invata deloc care sunt dogmele ci te invata de-a valma tot felul. Cat despre prima parte, cred mai degraba ca tu te-ai ratacit pe drum ca doar aici este topicul dedicat dogmelor ori vezi ca te-a tras cineva afara din topic si ai deviat de la el. Deci sa ne intoarcem la topic. |
|
|||
|
|||
Citat:
Mi se pare ca se termina undeva..in aer. Era de fapt, despre ce? |
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Mai ales, catehismul e pentru cei credinciosi (ortodocsi) iar tu pici din categoria asta. Oricum, ar fi folositor si celor non-ortodocsi dar care doresc sincer sa cunoasca credinta ortodoxa. Tu insa cauti nod in papura. Citat:
Last edited by AlinB; 02.09.2012 at 01:49:05. |
|
|||
|
|||
Citat:
Postarea 96: modul in care se pune in practica credinta Intrebarea este: esti deacord cu cele scrise? Sunt toate afirmatii ortodoxe? |
|
|||
|
|||
Tocmai ca am citit cele doua postari stiu ca nu asta e intrebarea ta de fapt.
|
|
|||
|
|||
Cum adica nu-i asta intrebarea mea?? Mai Aline, tu ai chef de poante sau chiar ai raspuns serios?
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Nu, ci asta este ceea ce mie mi s-a parut ciudat pentru un site ortodox, intrebarea insa este pentru intregul postarii ca poate din restul ce mie imi pare ortodox poate voua nu vi se pare, sau poate pentru voi totul este ortodox etc. Vroiam sa stiu parerea voastra in legatura cu cele afirmate pe site, daca vi se par intr-adevar ortodoxe sau nu. Acum este mai clar? Voi primi si o opinie legata de acele postari sau inca nu? :)
|
|
|||
|
|||
Nu avem cum sa fim de acord cu astrologia, nu stiu ce cauta acolo si la ce se refera, e ghicitul in stele. Dar sunt multe site-uri in romana, in SUA sunt si unele grupari separate, chiar si romane, de exemplu BO libera.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dogme babesti | camy_d | Reguli in Biserica | 164 | 03.08.2016 14:46:05 |
Ce inseamna pentru voi credinta - Dogme sau fapte? | sophia | Generalitati | 69 | 20.05.2011 03:28:25 |
Credinta fara dogme? | georgeval | Generalitati | 29 | 08.07.2010 00:46:11 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
Diferite slujbe de inmormantare | danyel | Slujba inmormantarii | 10 | 23.11.2009 13:32:37 |
|