![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a înviat! Doamne ajută tuturor și să petrecem cu bine mai departe Paștile!
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat a inviat! Doamne ajuta-ne!
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca Iisus Hristos-Cuvantul a inviat cu adevarat. Ma bucur pentru noi! Iubire!
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos a inviat! | florin7 | Intrebari utilizatori | 12 | 02.05.2012 11:44:58 |
Hristos a inviat . | cojanete | Intrebari utilizatori | 30 | 12.04.2010 15:16:30 |
Hristos a inviat! | bmd | Biserici Protestante | 8 | 28.05.2009 16:22:39 |
Hristos a Inviat! | amatyyy | Generalitati | 2 | 10.05.2009 21:20:53 |
Hristos a inviat! | princess | Calugarul | 0 | 29.05.2008 22:18:35 |
|