![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este loc si de doua mame in viata unui copil. Ai tai au ceva sa-i reproseze ceva real, concret, viitorului tau sot?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca erau alte impedimente, trebuia sa i le spuna, nu sa ofere un pretext stupid. Nu m-ar mira sa se cunoasca cu parintii si sa fie influentat de acesta. In cazul asta, se poate spune ca si-a incalcat o datorie sacra. N-ar fi un caz unic. In astfel de cazuri nu doar poate ci e chiar indicat sa-si schimbe duhovnicul. Citat:
Ce ar trebui sa vorbeasca cu duhovnicul? In mod clar, s-a pus de-a curmezisul dintr-un motiv stupid (in cel mai fericit caz).
|
|||
|
|||
![]()
Ce baza au aceste sentimente, poti sa ne spui?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu de alta, dar am ramas cu impresia si ca o sustii oarecum.
|
|||
|
|||
![]()
Ei inca nu stiu de el. Nu stiu cum sa le spun. Nu vreau sa le fac nici un rau, nici lor, nici barbatului iubit si mai ales fetitelor. Tind sa mentionez ca nu am cunoscut fetitele, motivul fiind in caz de ceva nu merge sa nu fie si ele implicate. Si da...ar avea ce sa ii reproseze...tatal meu, mai exact, are idei mai comuniste. Sper ca m-am facut inteleasa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
După atâtea pagini citite eu nu pricep un lucru: bărbatul în cauză ... știe la ce vă gândiți?
Știe că îl iubiți? Știe că vă preocupă gândul de a-i fi soție?... Iar dacă știe: dânsul ce v-a spus? E de acord, nu e de acord, se mai gândește.... etc. Nu ne-ați spus nimic despre opinia domnului. Îmi pot închipui că, pur și simplu, pentru motivul că aveți "o relație" (așa scrieți) cu un bărbat văduv, vă imaginați că ar urma o căsătorie. Așa o fi? Cred, așadar, că ar fi de folos să clarificați și acest aspect: ce vă spune domnul însuși despre perspectiva căsătoriei? Ați discutat clar? Suficient de explicit? (Sper că nu ați purtat doar un dialog imaginar, animat de sentimente, ori, din anumite rezerve, deocamdată doar i-ați sugerat câte ceva pe ici, pe colo............) Last edited by cezar_ioan; 26.08.2013 at 03:52:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Ioane, are 24, nu e un copil cu fantezii.
Sigur ca au discutat si desi poate nu s-a luat o decizie 100% categorica, ferma in acest sens, ambii se gandesc la aceasta posibilitate.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.08.2013 at 10:46:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diferenta de varsta intr-o relatie! | marius007 | Generalitati | 98 | 11.05.2018 22:19:20 |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Diferenta intre Paraclis si Acatist | andrutza151 | Rugaciuni | 2 | 03.03.2011 10:18:18 |
Inselarea intre soti | ionut12 | Generalitati | 5 | 25.11.2010 13:46:46 |
Diferenta de varsta | Anisia | Nunta | 18 | 31.05.2010 16:55:30 |
|