![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi-am luat talpasita...s-au intamplat multe de atunci si nici in clipa de fata nu stiu cum sa incep sa explic ca sa fiu inteleasa. Ca de multe ori nici eu nu ma mai inteleg pe mine. Iar daca credeti ca e o poveste inventata...nu am cum sa dovedesc contrariul si nici nu mi-as dori pentru ca nu as rezolva nimic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu e deloc usor sa cresti copii altora, in ziua de azi nu se inteleg parintii cu copii lor dar cu altii, gindeste-te mai bine inainte de a face pasul si gindeste-te la viitorul tau nu la ce o sa zica parintii tai.Esti indragostita pe moment o dragoste ca focul din paie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum sunt casatoriti, au si un copil, dar mama tot nu s-a obisnuit cu ideea. Citat:
Citat:
Dar pe el il cunoaste? S-a obosit sa-l cunoasca? El este credincios? Frecventeaza biserica? Are duhovnic? Citat:
Pentru cununie e suficient un singur preot, nu 7 ca doar nu e Sfantul Maslu. Pai ce, daca te casatoresti cu unul care n-a mai fost casatorit, cu ala nu pot aparea divergente? Iti da cineva garantii in acest sens? Daca nici nu s-a obosit sa-l cunoasca, de ce da verdicte din astea?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar n-ai in jurul tau destule exemple care iti demonstreaza cat de stupida este aceasta presupunere? In cazul asta, ar trebui sa ne casatorim doar cu rudele ca deh, sange strain inseamna neintelegeri.. Citat:
Rau este cand te indragostesti fara sa ai motive bune pentru asta.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 31.12.2013 at 14:20:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In fine persoana in cauza sa faca ce vrea ca e viata ei la urma urmei. La multi ani sa-ti dea Domnul toate cele bune spre mantuire frate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu copii sunt de vina pentru acele atitudini gresite de care ai vorbint ci parintii pentru modul in care i-au crescut. Asta una. A doua, de unde stii tu cum au fost educati acei copii si ca se vor intoarce impotriva noii lor mame? Daca au avut o mama buna si un tata bun si relatia cu actuala mama va fi fara doar si poate buna, binenteles si daca noua mama va sti sa preia stafeta. La multi ani si toate cele bune si tie :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai La multi ani sa fii mai bun anul in care ai trecut adica sa nu te mai dai buricul forumului asta tu le stii pe toate si toti crezi ca sint prosti pe aici. Tin sa te anunt ca masa mea de lucru e plina cu cazuri si cazuri copii si parinti cu fel si fel de problem abuzuri, malastari si tot asa.
|
|||
|
|||
![]()
Deci ar fi trebuit sa te convingi pana acum ca relatia bazata doar pe asemanarea de sange, nu face mare diferenta.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diferenta de varsta intr-o relatie! | marius007 | Generalitati | 98 | 11.05.2018 22:19:20 |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Diferenta intre Paraclis si Acatist | andrutza151 | Rugaciuni | 2 | 03.03.2011 10:18:18 |
Inselarea intre soti | ionut12 | Generalitati | 5 | 25.11.2010 13:46:46 |
Diferenta de varsta | Anisia | Nunta | 18 | 31.05.2010 16:55:30 |
|