|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Pentru mutarea topicului, trimite un mesaj privat la admin și roagă-l să găsească o secțiunie potrivită cu preocupările tale.
|
|||
|
|||
Citat:
|
||||
|
||||
Citat:
Biblia ne dă cîteva indicii despre Creator și despre contactul dintre El și oameni de-a lungul istoriei. Dar n-o să găsești în Biblie răspunsuri la toate întrebările pe care ți le pui, noi nu credem că e o carte exhaustivă, mai avem și altele pe lîngă aceste Scripturi. Iar dacă alegi varianta lui Cornilescu, din start ai de-a face cu o traducere proastă făcută de un om care nici măcar nu cunoștea ebraica și greaca veche. Omul a tradus în cîțiva ani cu dicționarul din alte cîteva traduceri în limbile moderne.
|
|||
|
|||
Pai aia traiesc dincolo de timp. N-ai vazut Interstellar? :P
|
|
|||
|
|||
Probabil ai dreptate.
|
|||
|
|||
[quote=Florin-Ionut;631561]Și pe ăia cine i-a făcut?
Alta civilizatie. Capatul lantului?Nu-l stiu(sau nu exista).
|
|||
|
|||
Citat:
E posibil ca,in ani terestri,durata lor de viata sa fie considerabil mai mare ca a noastra,ceva de genul patriarhilor din Biblie(900-1000 ani). Eu,din pacate n-am vaz't Interstellar asta,si de mult niciun SF. Biblia e cel mai mare SF.
|
|||
|
|||
Modul in care masuram timpul este o conventie, dar teoria relativitatii, sau chiar legea a doua a termodinamicii dovedeste ca timpul nu este conventie.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Si dupa cu msi tu stii bine ce spune Noul Testament intr-un loc,,Toata Scriptura este de folos,,,,,etc ,etc. Si preotul profesor Isidor Martinca , preot romano-catolic in cartea sa ,,Duhul Sfant,, INCEPE ,cu tratarea semnificatiei cuvantului ,,duh sfant,, din Vechiul Testament, si apoi ajunge la Noul Testament. Nu sant exemple de invieri in Vechiul Testament , si nu vorbeste de atatea ori Dumnezeu de moarte , si atunci cum sa spuna cineva ,,de ce te limitezi doar la Vechiul Testament,, Nu se limita nimeni doar la Vechiul Testament, ci s-a pus o intrebare de acolo la care daca se stia raspunsul trebuia sa se raspunda.
|
|