|
|
|||
|
|||
Citat:
Sau manipulator mai degraba. Ce legatura are subiectivismul meu sau tau in legatura cu acest fel de mancare cu ceea ce este corect sau nu teologic vorbind? Esti varza si cu logica si cu morala, dar esti si adventist, deci se explica.
|
|||
|
|||
Evreii sunt singuri indreptatiti sa tina Sabatul si il tin in continuare pentru ca n-au primit jertfa lui Hristos, ceea ce cred ca se poate spune si in dreptul vostru, desi voi nu sunteti nici crestini nici evrei, ci o jalnica corcitura sectara.
|
|||
|
|||
Citat:
Evreii au dreptul si datoria sa tina in continuare cele ale Torei, pentru ca ei Il asteapta pe Mesia; ei sunt cinstiti, fermi si spirituali in ce vor si fac. Cum bine zice Alin, adventistii sunt niste...eu sunt mai dur, nici hibrizi, sunt niste facaturi penibile, asteptatorii astia. Evreii Il asteapta pe Mesia, crestinii pe Isus, musulmanii pe Mahdi; astia asteapta un fel de cristos nu doar ca mort, ci anihilat, dezintegrat de-a dreptul trei zile, apoi inviat fara propria lui putere. Asa semizeu, asa credinciosi. Cred ca e ceva gen Rayden sau Quan Chi din Mortal Kombat. Mor de ris cind asociez cele doua verbe obsesive la ei: a pazi si a astepta. Asteptind trenul, pazesc bagajele, sau ce? Nu mai intrati pe forumul asta, bre. Daca tot vreti convertiti, platiti reclame afisabile. Pe bune. In statele unite, religia e demult o afacere. Adica, de ce sa va rusinati de metodele nesfintilor (si o spun cu nuanta din englezescul "unholy") vostri parinti "bisericesti"?! Last edited by Barsaumas; 14.11.2013 at 19:41:09. |
|
|||
|
|||
Citat:
Spui ca sabatul adventistilor este o caricatura. Arata-mi un singur aspect caricaturistic in felul cum tin sabatul adventistii de ziua a saptea. Presupun ca drept raspuns, si tu vei veni cu invective si nimic altceva. Arata-mi ca m-am inselat. Citat:
Stii ce este interesant? Cunosc multe persoane care luau in ras stilul de viata adventist (mai ales referitor la mancaruri). Nu dupa mult timp, unele din acele persoane ajungeau sa manace ca adventistii. Cauza: o boala, iar medicul le-a recomandat o dieta sanatoasa. Nu-ti doresc sa ajungi bolnav. Ar fi bine sa ai grija de trupul tau, de pe acum. Dumnezeu te invata ce este bun de mancat si ce nu este bun. |
|
|||
|
|||
Citat:
"Iata, v-am dat orice iarba care face samanta si care este pe fata intregului pamant si orice pom care are rod in el, cu samanta; aceasta sa fie hrana voastra" (Geneza 1:29). Asta mancau primii oameni. |
|
|||
|
|||
Citat:
Cei la care te referi tu erau credinciosi din diferite denominatiuni, cunoscuti sub denumirea de adventisti (asteptatori). Nu era vorba de adventistii de ziua a saptea, care s-au constituit ulterior ca biserica. Citat:
|
|
|||
|
|||
Mihai, in calitate de preot, te rog sa incerci sa limpezesti lucrurile. Lasa observatiile personale la dresa mea. Nu-si au rostul. Incearca sa porti o discutie ca de la preot la simplu adventist, bazata pe invatatura Domnului Iisus Hristos si a Sfintilor Apostoli.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Nu inteleg unde sunt varza cu logica. Argumenteaza. Nu inteleg unde sunt varza cu morala. Argumenteaza. |
|
|||
|
|||
Citat:
P.S. Poate vrei sa faci referire la sabatele ceremoniale (ex: yom kipur, adica ziua ispasirii). |
|
||||
|
||||
ignorati sectantii
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|