|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Si o minune a Sf. Ioan Rusul, sa i-o spui si tatalui tau:
"Un cunoscut inginer din Atena, dupa mai multe analize de laborator, a aflat de la doctori ca durerile de cap foarte puternice si schimbarile pe care le simtea in starea de sanatate se datoreaza unei tumori maligne, unui cancer la creier. Doctorii il indeamna sa se hotarasca singur sa i se faca operatia: trebuie taiata cutia craniana deasupra fruntii, apoi de jur imprejur si, dupa aceea, sa i se extraga tumoarea. Intreba daca pot aparea si efecte negative. Doctorii ii spun care sunt pericolele, care sunt riscurile ca operatia sa nu reuseasca, tot adevarul. Inginerul nu accepta operatia, si incepe sa aiba crize din ce in ce mai dureroase. La cateva zile dupa aceea, la ora 3 noaptea suna telefonul. - Unchiule, tu esti? (Il intreaba nepotica sa de 13 ani, un adevarat ingeras). Unchiule, iarta-ma ca-ti telefonez la ora asta, dar de-abia m-am trezit. Am avut un vis despre tine. Am vazut in somn un tanar blond, inalt, frumos, care mi-a zis: "copilul meu, sunt Sfantul Ioan Rusul; spune-i unchiului tau, inginerul, sa primeasca operatia ca sa i se scoata tumoarea. Voi tine eu mana chirurgului, nu i se va intampla nimic rau". Unchiule, sa nu spui "nu" Sfantului. Inginerul accepta, i se face interventia chirurgicala si tumoarea este extirpata. Cum straluceau fetelor tuturor cand l-am vazut aici, in biserica Sfantului (povesteste preotul acestei biserici), impreuna cu nepotica ce vorbise cu Sfantul! Si-a scos palaria, pansamentele erau inca pe locul unde se facuse taietura craniului.” - (fragment extras tot din capitolul „Nu vreau sa merg la doctor” din cartea amintita mai sus.) Sfantul Ioan Rusul, mare facator de minuni, sa se roage lui Hristos pt. tatal tau, Dumitru. |
|
|||
|
|||
Citat:
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
|||
|
|||
Citat:
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
|||
|
|||
Tina, ia-l si du-l la medic, chiar si obligat, cum adica sa-i fie frica de spitale? Dar de altele mai nasoale care se pot intampla daca nu merge la tratament nu-i e frica?
Du-l la spital, rugaciunile sunt frectie la picior de lemn. Daca esti bolnav si nu ai medicamente mori, chiar daca faci rugaciuni 24/24. |
|
||||
|
||||
Citat:
Dumnezeu lucreaza si prin doctori.
|
||||
|
||||
Ma alatur si eu. O sa citesc incepand de luni Acatistul si Paraclisul Maicii Domnului.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Dumnezeu sa te binecuvanteze !!!!!
|
|||
|
|||
Merge astazi si se interneaza, Doamne Ajuta
|
|||
|
|||
Citat:
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru tatal meu, Niculae | Daniela1a | Rugaciuni | 19 | 12.03.2012 17:30:14 |
Va rog frumos o rugaciune pt tatal meu care se stinge! | Patrice | Generalitati | 41 | 21.04.2011 20:03:46 |
O rugaciune ptr tatal meu Constantin | alinutza109 | Umanitare | 15 | 07.12.2010 19:03:37 |
Ajutor umanitar pentru 6 copiii si tatal lor... | nutzy | Umanitare | 297 | 07.10.2009 22:05:47 |
|