|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Ce se mai aude de tatal tau?
Ce diagnostic i-au pus? Cum merge cu tratamentul? Spor in rugaciune! |
|
|||
|
|||
Citat:
Am sa sun diseara acasa si va tin la curent! Sarut mainile pentru griji ! xxxx
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
|||
|
|||
Update
Acum tatal meu este internat la spital.
I s-a pus diagnosticul de psoriasis - o sa il mai tina sub observatie. Sper sa fie totul bine! Doamne-ajuta! Acum sa vedem cum e cu vasele de sange , ca am inteles ca mana ii este neagra, dar e posibil asta sa fie doar psoriasis, fara nimic complicat. Iarta-ma Doamne daca exagerez, dar sper din tot sufletul sa fie bine! Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-l pe tatal meu !
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" Last edited by Tina06; 16.07.2012 at 16:18:15. |
|
|||
|
|||
Rugaciune in grup
Buna ziua, trecem printr-o situatie delicata si avem nevoie de o RUGACIUNE IN GRUP pt. GHITA - tata-socru care a suferit un cumplit accident ... http://ziarulceahlaul.ro/intrat-cu-masina-sub-remorca/
Noi ne rugam iar daca exista cineva care doreste sa se roage alaturi de noi, Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa-l rasplateasca dupa inima lui ... Va multumesc ! P.S. Va rog sa ma iertati daca deranjez ... am vazut ca aici oameni se roaga si am indraznit si eu ... |
|
|||
|
|||
Doamna, care este prenumele sau?
Doamne ajuta sa isi revina! Ma voi ruga. Acum am vazut care este prenumele. Last edited by aubergine; 07.10.2014 at 23:06:50. |
|
||||
|
||||
Grup de Rugaciune
Il vom pomeni in rugaciunile noastre in grupul special creat :
|
||||
|
||||
Au fost anuntati colegii mei din grup :http://www.crestinortodox.ro/forum/group.php?groupid=27
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru tatal meu, Niculae | Daniela1a | Rugaciuni | 19 | 12.03.2012 17:30:14 |
Va rog frumos o rugaciune pt tatal meu care se stinge! | Patrice | Generalitati | 41 | 21.04.2011 20:03:46 |
O rugaciune ptr tatal meu Constantin | alinutza109 | Umanitare | 15 | 07.12.2010 19:03:37 |
Ajutor umanitar pentru 6 copiii si tatal lor... | nutzy | Umanitare | 297 | 07.10.2009 22:05:47 |
|