|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Si fara card cu cip, nu uita.
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
In schimb unele sunt serioase - de post se impiedica majoritatea (ca si tine) in rest - gesturile exterioare sunt cele mai usor de imbratisat. Hehe..si inca cu cat entuziasm combina femeile baticul cu picioarele goale tinutele mulate si un strop de machiaj ..cine zice ca nu poti sa ai ce e mai bun din ambele lumi? Lucrurile care nu se vad asa simplu in exterior sunt adevaratele provocari.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 18.11.2016 at 16:31:20. |
|
||||
|
||||
Biochimie. Sau poezie ?
|
|||
|
|||
Biologie, dupa cum scris este: "Căci trupul poftește împotriva duhului, iar duhul împotriva trupului; căci acestea se împotrivesc unul altuia"
|
|||
|
|||
Ca un bun cunoscator al ambelor, ar trebui sa va dati seama ca e vorba despre ... altceva.
Sa-i zicem, pentru inceput, atentie reciproca? ...:) |
|
||||
|
||||
Bătrânețea...
|
|||
|
|||
Reumatismul?....:))
P.S. cred ca incep sa inteleg universul sophiei si asta imi place. E nitica autenticitate acolo, asumare, cautare si, in felul ei personal, purtare a crucii. Cum sa nu imi umple inima de multumire? ca orice semen care face asta imi reinvie si mie duhul asemanator, ma mangaie si ma intareste. Tot lucruri care aduc un strop de pace... |
|
||||
|
||||
Desfranarea este una dintre cele mai rele patimi, aceasta putand sa-l lupte pe crestin aproape in orice situatie: in gand, in cuvant si in fapta; in manastire si in lume; in singuratate si in familie; la tinerete si la batranete.
|
||||
|
||||
Citat:
Fiecare om este o taina!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|