|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Nu intru foarte des pe acest forum deoarece imi lasa un gust amar cum se "impung"unii .Ce am observat eu ca si nou venit pe forum?Sunt cativa "chibiti"care daca cumva ai o parere opusa lor imediat esti "luat in imprimire"si atacat in "fel si chip"pentru a te determina si mai ales a-ti atrage atentia cine conduce aici!Am citi mai multe "topicuri"si asta e parerea mea.Pai bine mai oameni buni,sunt uni,si nu putini care vin aici sa-si impartaseasca anumite trairi situatii si necazuri si in schimb ce primesc?Sunt imediat atacati de acesti "neica nimeni"care se cred stapani pe forum!Unde va este compasiunea pentru "aproapele"?Unde sunt sfaturile crestinesti?Unde va e dragostea?Cand sunteti contrati,imediat va ascunde-ti in spatele citatelor biblice.Sunt crestin ortodox si din dragostea mea crestineasca pentru voi va zic un pasaj din biblie:"Vai voua fariseilor,caci ati inchis imparatia cerurilor!Nici voi nu intrati,dar nici pe altii nu lasati sa intre!" |
|
||||
|
||||
asa este cezar! iarta - ne..bine ca mai sunt oameni ca tine sa ne traga in jos, sa ne aducem aminte ceea ce trebuie.
birgo , ti ai gasit mostenitorul. |
|
||||
|
||||
frate cezare,ai observat discutiile mai aprinse de pe aici,este ceva normal intr-o conversatie ,imi pare rau ,dar sper ca ai observat ca toti,da absolut toti forumisti isi cer iertare intre ei.Este un lucru deosebit,crestinesc.Dumnezeu sa le dea sanatate la toti si bunantelegere. Nu te supara pentru asta,nu este regula "intii venitilor" cum crezi dta. Iertare frate.
|
|
||||
|
||||
Cezar, e firesc sa apara si situatii care nu dau placere. Aici e vorba de apararea credintei. Nu uita unii au mers pana la a muri pentru acesta invatatura. In concluzie, aici nu sunt doar niste informatii care sa satisfaca curiozitatile intelectuale,ci este vorba daca ceea ce fac este sau nu folositor, daca zideste sau dimpotriva darama. Nu uita ca uzeaza de libertatea si suveranitatea lor cu riscul de a deveni rob lor si lucrurilor si manilor lor. Sincer, nu-mi place sa vad oameni care marturisesc ca sunt nou veniti, ca nici nu intra prea des, dar are la indemna eticheta pentru ceilalti. Sper sa nu faci parte din categoria celor din urma.
|
|
|||
|
|||
cezar73gl:Cand sunteti contrati,imediat va ascunde-ti in spatele citatelor biblice.
Mai multi useri au facut aceeasi afirmatie, si eu personal nu o inteleg. Ce vrei sa spui, frate Cezar, cu aceasta? Din punctul meu de vedere, cel mai bun argument si cel mai verosimil, e citatul biblic. |
|
|||
|
|||
Citat:
Si o sustin si cand iti cere sa explici ce vrei sa spui prin afirmatia citata de dansa. |
|
|||
|
|||
Din punctul meu de vedere cel mai verosimil argument al crestinului trebuie sa fie fapta din care sa se deduca citatul biblic,realizata astfel in virtutea acestui citat,caci pentru a scrie citate nu trebuie decat sa nu fii analfabet,deci sa stii sa scrii si sa citesti.Cat despre credinta cea adevarata si viabila este vorba de o intreaga filozofie,de cunoasterea de sine in functie de cunoasterea semenilor.
Eu nu cred ca mantuirea reprezinta un act pur individual si egoist,asa cum este exprimata aceasta de unele suflete credincioase,sau asa zise credincioase.Cred ca aceasta mantuire depinde in cea mai mare parte de atitudinea noastra fata de semenii nostri,si deci,citatele din Biblie pot capata o forma mult mai profunda,decat cea simplista asternuta pe monitor. Iisus cand a venit pe pamant si a dat pilde si citatele care astazi sunt insumate in Biblie,a trait si s-a exemplificat intai prin fapta,dupa care a emis respectivele invataturi.Cand a primit-o pe prostituata sa-i spele picioarele cu lacrimile acesteia,cand a fost instigat sa-l omoare pe pacatos cu pietre,Acesta a reactionat cu intelepciune impotriva raului,si multe alte exemple pe care le-a dat inainte de toate prin fapta,apoi prin cuvant pentru ca acestea sa tainuiasca. Am gasit ceva foarte interesant ieri;"Religios este acela care se oate lipsi de credinta,dar nu de Dumnezeu!"...FOARTE BINE SPUS!!!!! |
|
|||
|
|||
"Religios este acela care se poate lipsi de credinta,dar nu de Dumnezeu!"
|
|
|||
|
|||
Citat:
Dar noi nu vrem sa fim doar religiosi, ci vrem sa credem in Domnul Iisus Hristos, Dumnezeul nostru. De aceea ne numim crestin-ortodocsi. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
n-am venit sa aduc pace, ci sabie | roman2010 | Generalitati | 14 | 10.09.2010 17:07:28 |
A venit dracu!!! | geo.nektarios | Generalitati | 54 | 21.04.2009 22:10:21 |
un ajutor bine venit | danhd | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 04.10.2006 14:44:06 |
|