|
|
|||
|
|||
buna
Trebuie sa gasesti un duhovnic bun!
cineva care sa te asculte si sa nu te judece ci sa te ajute sa nu mai faci! sentimentul de vinovatie care il ai in fata lui Dumnezeu crezi ca nu este vazut de Sus?! eu cred ca da! Lupta-te cu ispita ca de la gand pana la fapta este o distanta! Pana dai clik pe net la un site xxx gandeste-te cum o sa te rusinezi cand trebuie sa te spovedesti! Lupta_te cu tine insuti cu instinctele spre pacat! Sexualitatea este o problema in zilele noastre, eu vad asta cum s-au inmultit posturile tv pe aceasta tema...etc! Ispitele sunt mari, si tot cel celupta pana la sfarsit in vremea de azi va fi mai bun decat Sfintii Mucenici de demult! Curaj! cu frica nu rezolvi nimic! eu sunt o fricoasa dar ma lupt in fiecare zi cu neincrederea mea! Pe curand cu vesti bune! |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
e f simplu
e foarte simplu ,si se rezolva,...fapte bune, nu vorbe !
|
|
|||
|
|||
Te felicit si eu sunt la fel de pacatoasa ca si tine am gresit foarte mult fata de copii si fata de sot si fata de familie dar nu am avut atata curaj ca sa spun te rog frumos daca vrei putem vorbii nu am cu cine vorbii
|
|
||||
|
||||
un sfat
Idyahoo....eu poate ca voi fi mai taioasa...dar eu una....in locul tau asa as proceda.......
Cati ani ai?...ai familie?daca raspunsul la ultima intrebare este nu(adica nu ai copii si sot)......taie raul din radacini...si ca sa nu-l mai repeti fii ca Maria egipteanca..ia-ti lucrurile si du-te in manastire....sau pe aproape.In lume dusmanul este puternic si viclean si te fura de la toate lucrurile la care vrei s apui inceput bun...si daca vezi ca nu et poti abtine sa nu le ami repeti e clar ca te biruie si ai nevoie de o sustinere foarte mare....i-ati un duhovnic si incearca sa ramai prin preajma.Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
Mai uitati-va la data la care a fost postat primul mesaj pe topic si cate postari are persoana in cauza.
Cred ca e destul de evident ca acum nu prea mai e pe aici sa va citeasca sau sa va raspunda. |
|
||||
|
||||
buna
Aveti dreptate...ma iertati
|
|
|||
|
|||
N-am pentru ce :)
Era un sfat. Oricum postari din astea mai scot la suprafata discutii vechi, unele interesante.. |
|
|||
|
|||
Citat:
Si de ce tocmai manastire? Acolo nu i-ar fi greu? Eu zic sa se casatoreasca, dar oricum nu mai este pe forum... |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa fac? Am nevoie de ajutor | Raluca06 | Nunta | 121 | 17.12.2012 21:55:23 |
Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 19:57:03 |
am nevoie de ajutor!!! | steluta1981 | Umanitare | 1 | 06.06.2011 19:43:44 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 09:14:51 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 12:01:37 |
|