|
|
|||
|
|||
Citat:
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
Citat:
Trebuie sa mai intelegi un aspect, minciuna chiar daca aparent este mica poate face mult rau. Impune-ti sa fii corecta cu cei din jurul tau si cauta sa-i superi cat mai putin. Nu mai calca pe adevar, ci cauta sa-l cultivi si ai sa vezi ca lucrurile au sa se schimbe chiar daca asta presupune a-ti calca orgoliile si mandria in picioare. |
|
|||
|
|||
de una singura nu vei putea sa scapi de nicio patima,indiferent de natura ei.....iar aici pe forum nu vei gasi decat vorbe,sfaturi si intentii bune pt ca cu mai mult nimeni de aici nu te poate ajuta...cel mai bine ar fi sa povestesti ceea ce simti cuiva apropiat,o prietena,o ruda,care sa fie o persoana de incredere si sa te sprijine mereu,sa te incurajeze sa te indrepti si sa mergi la biserica
|
|
||||
|
||||
am revenit
De ce am zis de manastire pt ca daca e sa te casatoresti in ziua de azi nu mai sunt barbati care sa tina cele ale casatoriei stricte...asa cum trebuie...care sa se infraneze de la taote cela atunci cand trebuie.Casatoria in ziua de azi nu mai este ridicata la rangul de taina asa cum spunea parintele Arsenie Boca....este o cruce mult mai grea cea a casatoriei din punctul meu de vedere....e mai greu sa se infraneze 2 oameni decat unul singur.
.Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
Citat:
mariasimarta, eu sunt barbat si crede-ma ca acelasi lucru as putea sa-l spun si despre femei. La femei in general nu sexul este problema ci materialismul, superficialitatea, frivolitatea si altele, dar cu toate astea stiu ca sunt si multe fete cuminti si la locul lor, deci hai sa nu generalizam. Ma crezi sau nu eu cunosc un caz in care tocmai preoteasa la parasit pe preot, fiindca tinea toate posturile si dorea infranare, ce sa mai spun ca au doi copii si faptul ca acest lucru a daunat enorm statutului sau preot, ce sa le mai spuna el acuma celor care vin sa caute sfaturi in probleme similare atata timp cat propria lui sotie l-a parasit. Nu femeile sau barbatii s-au inrait cu timpul, noi toti, oamenii la modul general ne-am cam stricat. Last edited by Delirul; 13.04.2010 at 12:35:38. |
|
|||
|
|||
Problema e din 2008 .De atunci nici nu a mai intrat pe forum .Sigur situatia sa rezolvat .
|
|
||||
|
||||
cu iertare din partea dumneavoastra
Asa este nimic nu este simplu pe fata pamantului mai ales in vremurile de azi cand vrasmasul este puternic si noi fleoscaiti in credinta.asa este cu totii avem patimi si muuuuulte pacate indiferent de sex...nu am generalizat dar din pacate noi oamenii ne-am inrait si departat de Dumnezeu de aceea am spus ca e greu si din ce in ce mai greu va fi sa gesesti o familie de crestini adevarati.....si ma refer la amandoi.
Cat despre problema flui Idyahoo...numai Dumnezeu si ea stie cum s-a rezolvat si daca s-a rezolvat. Doamne ajuta! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa fac? Am nevoie de ajutor | Raluca06 | Nunta | 121 | 17.12.2012 21:55:23 |
Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 19:57:03 |
am nevoie de ajutor!!! | steluta1981 | Umanitare | 1 | 06.06.2011 19:43:44 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 09:14:51 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 12:01:37 |
|