|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Când, datorită crizei financiare mondiale, prețul hârtiei igienice va ajunge la valori insuportabile, o să "răsfoiesc" cărțulia lui Darwin...până atunci, scutește-ne! Sau, mai bine, pune mâna pe o carte de știință adevărată...Îți sugerez de exemplu Ortodoxia și eroarea evoluționistă - existentă și pe scribd la adresa http://www.scribd.com/doc/4034441/FG...-evolutionista |
|
|||
|
|||
Daca rasfoiesti mai cu atentie Originea speciilor de Darwin si daca ai cat de cat notiuni de filozofie critica. constati ca peste 60 de procente din sustinerile de acolo nu sunt demonstrate logic,ci ca se face o bolmoJeala ce frizeaza un semidoctism ridicol!
|
|||
|
|||
Mai frate Ovidiu referitor la dinozauri si la osemintele gasite cred ca exista o explicatie mult mai usoara:
Au fost / sunt ceva animale create de Dumnezeu de au existat(pana la potop)/mai exista si omul nu stie de ele. Daca cauti la cartea lui Iov o sa vezi ca Dumnezeu ii prezinta lui Iov "leviatanul" ca cel mai tare din animalele create. Acum unii o sa zica ca vorbesc absurditati dar oare nu exista in viata Sfantului Mare Mucenic Gheorghe minunea care a facut-o omorand balaurul de se hranea cu multa carne? Nu era diavol ca diavolii sunt duhuri ci era ceva gen "dinozaur" si daca oamenii de stiinta i-ar gasi osemintele acelui mare carnivor de l-a ucis Sfantul Gheorghe (in cazul de nu au putrezit) ar zice ca au gasit alt "dinozaur"! :) Ba exista si in Vechiul Testament istorisiri cu balauri (animale)! Vezi cea cu omorarea balaurului! ("Istoria omorarii balaurului si a sfaramarii lui Bel" "Si era un balaur mare intr-un loc si-l cinsteau pe el babilonienii") Astia in mod sigur sunt "dinozauri" de i-au gasit oamenii de stiinta! Ca gluma sper sa nu se supere cei de la National Goegraphic pe Sfantul prooroc Daniel ca a omorat respectivul balaur ca poate or mai fi existand si altii...:) |
|
|||
|
|||
Citat:
Dovezile decid si nu argumentele de genul "parerea mea" |
|
|||
|
|||
Citat:
Cat despre Biblie am o intrebare de bun simt zic eu. Daca in Biblie este scris marele adevar de ce a fost judecat Galilei de inchizitie cand spunea ca Pamantul nu este in centrul sistemului solar? |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Ce te califica pe tine sa spui despre o carte de stiinta ca este adevarata? Sau tot ce iti convine este adevarat si gata? |
|
|||
|
|||
Pe savanti si biologi cine i-a facut?De la cine avem tot ce avem?Cine a facut soarele?Nu va mai certati degeaba ca tot ce facem pe pamant este cu voia Domnului, va inselati daca credeti ca facem ceva ptr ca vrem noi.....
|
|
|||
|
|||
Citat:
De curand,am auzit ca s-au descoperit scheletele unor oameni giganti,nu stiu daca aceasta stire a fost sau nu reala.Biblia este cea care descrie niste oameni giganti.Cand auzi,ti se pare a fi o poveste pentru copii,dar iata ca au existat.Tot ceea ce ni se pare acum de domeniul fantastic,peste ani si ani se vor descoperi.Daca nu le putem noi intelege nu inseamna ca nu sunt adevarate.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
Tags |
ateu, biologie, creationism, dogma, evolutionism |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 22:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 01:16:18 |
|