|
|
||||
|
||||
Trinitas tv
CINE CAUTA TRINITAS TV PE INTERNET, ARE NEVOIE DE VLC PLAYER INSTALAT IN CALCULATORUL DVS SI APOI INTRATI PE ACEST LINK http://www.tvchannelsfree.com/watch/...initas-TV.html SI... VIZIONARE PLACUTA!!!!
SA FITI BINECUVANTATI!!! |
|
||||
|
||||
La mine nu merge desi am instalat VLC Player si am intrat pe pagina respectiva. Mai trebuie sa fac ceva, sa ma inregistrez poate sau o fi din cauza vreunui firewall?
|
||||
|
||||
Fratele meu, eu atat am facut, am avut instalat VLC si aseara din greseal am dat de acea pagina de tv online, si am vazut si Trinitasu si i-am dat sa vad daca merge, si merge e ok, si am zis ca trebui sa vi-l dau si voua, ca sunt multi ce il cauta! atat am facut io! Iarta-ma!!! (poate tre sa descarci ultimul VLC sau sa update-zi pe al tau... nush...)
|
|
|||
|
|||
eu il prind si radio trinitas.....au emisiuni faine...Cuvantul care zideste...muzica clasica...dupa-masa....
|
|
||||
|
||||
Stie cineva daca merge TRINITAS TV online ?
A reusit cineva sa vada vreo data trinitas tv online ? Am dat un mail celor de la trinitastv dar evident, nu a raspuns nimeni. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tv Trinitas online | Simply_me | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 9 | 18.02.2024 20:33:09 |
Radio Trinitas | Simply_me | Muzica Bisericeasca | 9 | 24.04.2015 22:26:31 |
radio trinitas | carmenserghi | Generalitati | 4 | 02.08.2010 14:51:15 |
TRINITAS TV ? | filotegheorghe | Stiri, actualitati, anunturi | 30 | 29.04.2008 23:16:12 |
|