|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Sa va daruiasca Dumnezeu un An Nou roditor.
|
|
|||
|
|||
mult succes in continuare!
Multumim si noi pentru extraordinarul efort de a administra acest forum... cu siguranta nu e usor deloc!
|
|
||||
|
||||
Citat:
Sunt momente cand ne amintim cu mult drag de oamenii deosebiti din viata noastra. Si atunci ,multumim Domnului ca ei exista. " Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet ,bucurie, multa sanatate si putere de munca..." Paste Fericit! Eu, Carolina si fiul meu Paul !! |
|
|||
|
|||
Fie ca lumina Sfanta sa intre in casele si in suflete voastre PE VECIE si sa-L laudam mereu pe Domnul.
SARBATORI FERICITE CU MULTA LUMINA SI SANATATE! |
|
||||
|
||||
Sa fie ca noi sa fim pregatiti cu candelele aprinse, ca si cele 5 fecioare intelepte!
Sa doresc tuturor, Lumina Invierii, neprihanirea milelului, curatia duhovniceasca si sufleteasca! Pace in inimile si casele voastre! Casele voastre sa fie construite prin intelepciune! Caci iata Mirele care vine la Miezul noptii pentru ca a spalat pacatele tuturor: |
|
||||
|
||||
Sa fie ca noi sa fim pregatiti cu candelele aprinse, ca si cele 5 fecioare intelepte!
Sa doresc tuturor, Lumina Invierii, neprihanirea milelului, curatia duhovniceasca si sufleteasca! Pace in inimile si casele voastre! Casele voastre sa fie construite prin intelepciune! Caci iata Mirele care vine la Miezul noptii pentru ca a spalat pacatele tuturor: „Iată Mirele vine în miezul nopții și fericită este sluga pe care o va afla priveghind; iar nevrednică este iarăși cea pe care o va afla lenevindu-se. Vezi dar, suflete al meu, cu somnul să nu te îngreunezi, ca să nu te dai morții și afară de împărăție să te încui; ci te deșteaptă grăind: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești, Dumnezeule; pentru rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu, miluiește-ne pre noi” |
|
|||
|
|||
Fiti langa familie, langa prieteni, langa Dumnezeu. Daca nu fizic cu primii 2, macar spiritual cu toti. Uitati de relele facute de altii pentru vesnicie, nu pentru sarbatori. Un surplus de bunatate la total permanent. Ajutati si primiti ajutor. Nu ca o consecinta, ci ca o demonstratie de echilibru.
Nu eliberati raul din voi in natura, dati-i foc pentru caldura. |
|
|||
|
|||
[SIZE=3]Să ne pregătim sufletele și trupurile pentru a primi lumia sfântă a Învierii cu inima curățită de patimi,cu sufletul iertător purtând în noi părticica sfintei împărtășanii să ajungem să cântăm cu toții în noaptea sfântă:[/SIZE]
[SIZE=4]"[COLOR=darkred]Hristos a Înviat[/COLOR]".[/SIZE]
|
|
||||
|
||||
Paste Fericit!
Sunt momente cand ne amintim cu mult drag de oamenii deosebiti din viata noastra.
Si atunci ,multumim Domnului ca ei exista. " Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet ,bucurie, multa sanatate si putere de munca..." Paste Fericit! Eu, Carolina si fiul meu Paul !! Multumesc domnului Adrian FELICITARI pentru acest Site |
|
|||
|
|||
Vine MAREA SARBATOARE,ceea ce trebuie sa stie globul este ca HRISTOS A INVIAT!
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ptr. TOTI FORUMISTI...ATENTIE!!! | aureliapopescu | Generalitati | 11 | 13.09.2010 21:04:02 |
Pentru noi, forumisti noi si vechi, care uitam smerenia | krabu | Generalitati | 8 | 31.03.2010 11:32:00 |
Liturghia pentru sarbatori | sophia | Sfanta Liturghie | 7 | 16.05.2009 04:31:27 |
Exista vreun reminder la sarbatori pentru PC ? | Mihaiarte | Generalitati | 2 | 21.11.2007 18:06:46 |
|