|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Hristos a inviat! Sa ne ajute Dumnezeu sa avem credinta tare!
A venit lumea la biserica sa ia lumina, parca mai multa ca niciodata. Sa ne fi venit lumina si in sufletele noastre, va doresc! |
|
||||
|
||||
E-n plins de salcii un zvon de rastignire
Si tinguit de miei si pajisti cu verdeata HRISTOS sa va aduca lumina si iubire In noaptea renuntarii la moarte pentru viata In noaptea invierii Cind clopotele bat O voce sa-ti sopteasca HRISTOS A INVIAT! |
|
||||
|
||||
adevarat a inviat ! +
|
|||
|
|||
Hristos a inviat din morti. Ieri m-am ingropat impreuna cu Tine, Hristoase .
Astazi ma scol impreuna cu Tine, inviind Tu. Rastignitu-m-am ieri, impreuna cu Tine, Insuti impreuna ma preaslaveste, Mantuitorule, Intru Imparatia Ta... [SIZE=4]HRISTOS A INVIAT![/SIZE] |
|
|||
|
|||
,,Hristos din morti a inviat!
Hristos a inviat! Hristos a inviat! In veci sa fie laudat! Adevarat, a inviat! Adevarat, a inviat!" (fragment dintr-un cantec) Bucuria Invierii sa va umple sufletul de bucurii duhovnicesti roditoare! |
|
|||
|
|||
Antonia, nu ai putea posta tot cantecul, daca ai putin timp? (sau macar versurile, fara refren)cred ca acesta e cantecul pe care il tot caut, il cantam in copilarie la Invierea Domnului...si nu am mai dat de el nicaieri.
|
|
|||
|
|||
Monica, iata, am cautat cantecul si-i postez cu toata dragostea. E un cantec la care si eu tin mult.
Hristos din morti a inviat Hristos din morti a inviat Hristos a inviat! Hristos a inviat! Si lumea-ntreag-a luminat. Adevarat a inviat, adevarat a inviat. iar El daca n-ar fi venit Hristos a inviat! Hristos a inviat! Lumea nu s-ar fi mantuit Adevarat a inviat, adevarat a inviat. O! Doamne al lumii imparat Hristos a inviat! Hristos a inviat! Ne izbaveste de pacat Adevarat a inviat, adevarat a inviat. Fa ca din moarte sa-nviem Hristos a inviat! Hristos a inviat! De Tine sa ne-apropiem Adevarat a inviat, adevarat a inviat. Hristos din morti a inviat Hristos a inviat! Hristos a inviat! In veci sa fie laudat Adevarat a inviat, adevarat a inviat. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Hristos a inviat!
Adevarat a Inviat !!!
Multa Sanatate si Multe Succese Va doreste , Carolina |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ptr. TOTI FORUMISTI...ATENTIE!!! | aureliapopescu | Generalitati | 11 | 13.09.2010 21:04:02 |
Pentru noi, forumisti noi si vechi, care uitam smerenia | krabu | Generalitati | 8 | 31.03.2010 11:32:00 |
Liturghia pentru sarbatori | sophia | Sfanta Liturghie | 7 | 16.05.2009 04:31:27 |
Exista vreun reminder la sarbatori pentru PC ? | Mihaiarte | Generalitati | 2 | 21.11.2007 18:06:46 |
|