![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Numai daca respiri intr-o adunare baptista :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca trec pe strada pe langa un baptist e pacat? Trebuie sa il ocolesc? La cati metri e "safe"? :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu crezi că sărmana fată e Cleopatra? Sau Izabela? Cum va fi ea o soție cu adevărat creștină supusă și ascultătoare de soțul ei dacă încă înainte de căsătorie va pune ea piciorul în prag? Soția ta așa pune piciorul în prag cu tine? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu omul in sine e problema ci pacatul lui. Sau locul unde se aduna spre a savarsi pacatul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Banuiesc ca tot pe argumentul cu "sotie ascultatoare ca in Biblie" pedaleaza ereticii si dupa casatorie atunci cand cer nevestei sa-si tradeze credinta si sa treaca la credinta lui ratacita. Numai ca femeia nu e obligata sa asculte de cel care este certat cu Hristos. A, stiu, si el zice tot "Hristos" la zeul lui baptist, dar asta nu inseamna ca e acelasi Dumnezeu. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau a vrut sa spuna: unde sunt doi trei ortodocsi in numele meu? |
|
||||
|
||||
![]()
Auzi Sergiu, știi bancul ăla cu vânătorul și urșii?
|
|||
|
|||
![]()
Pai doar nu crezi ca acolo unde se aduna 2-3 spiritisti sa invoce 'spiritul' lui Hristos, hop apare si Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eh, mai stii? Poate ca i se face mila de ei :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nope. Din pacate nu.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
gradinita ortodoxa | lore86 | Stiri, actualitati, anunturi | 83 | 08.01.2014 00:16:47 |
Cultul crestin baptist | sebislider | Intrebari utilizatori | 243 | 29.01.2013 00:13:47 |
Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. | doctor_faustus | Alte Religii | 39 | 12.12.2010 12:59:23 |
Biblioteca ortodoxa | cred_cu_adevarat | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 25.01.2010 17:10:17 |
Fratia Ortodoxa | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 04.08.2008 23:19:41 |
|