Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2022, 06:25:27
sergiu8 sergiu8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2017
Religia: Ortodox
Implicit Spiralele MISA sunt periculoase pentru țara noastră ?

Nu știm ce se întâmplă acolo.
Bivolaru și instructorii lui cer poze adepților care participa la spirale.
E clar ca oamenii ăștia lucrează pe pozele sufletelor celor care participă. Cica guru lucreaza telepatic,de la distanță.

Iarăși nu știm care este semnificația spiralei. Ce se întâmplă acolo? Fura energia participanților? Trimit duhuri?

Nu știm impactul asupra țării noastre. Sunt poziționate strategic dacă privești România și cele 2 locuri: Herculane și Costinești.

În ciuda arestarilor,perchezițiilor,anchetelor, mișcarea asta își continua nestingherita "lucrarile" cu binecuvântarea marelui lor "maestru".

Oare de ce autoritățile nu scot în afara legii mișcarea și nu interzic aceaste spirale?
Nu știm impactul asupra vieții persoanelor naive care participa și asupra întregii populații.
E ceva ocult,ezoteric, ascuns.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2022, 08:27:25
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu8 Vezi mesajul
Nu știm ce se întâmplă acolo.
Bivolaru și instructorii lui cer poze adepților care participa la spirale.
E clar ca oamenii ăștia lucrează pe pozele sufletelor celor care participă. Cica guru lucreaza telepatic,de la distanță.
Am citit mai demult pe un forum ex misa sau așa ceva, că Grig cerea pozele adeptelor și avea pretenția ca femeile să fie cât mai fitness, cică un corp armonios, chakre, yoga și alte bla-bla-uri, în realitate își făcea reclamă și prin frumusețea femeilor care veneau la școala între ghilimele de yoga.
Era și un concurs prin anii 2000 miss shakti unde se promovau tot felul de frumuseți locale.

Citat:
Iarăși nu știm care este semnificația spiralei. Ce se întâmplă acolo? Fura energia participanților? Trimit duhuri?
Cică erau grupați în funcție de zodii și se țineau de mână e clar că era ceva cu centri energetici, la un moment dat din ce spunea Bivolaru reieșea că ei s-au rugat să piardă Adrian Năstase alegerile în 2004 la prezidențiale, că l-a băgat la beci pe Grig.
Yoghinii au votat masiv PD-L atunci, iar pe Băsescu l-am văzut și cu flacăra violet și alte chestii din zona ocultă.

Citat:
Nu știm impactul asupra țării noastre. Sunt poziționate strategic dacă privești România și cele 2 locuri: Herculane și Costinești.
Acum a mai scăzut nr lor, Grig e căutat și prin Finlanda, deci s-au prins și scandinavii ultra-toleranți că e ceva neînregulă.

https://www.dcnews.ro/finlanda-manda...ve_558986.html

Prin anii 2000 erau între sute de mii de adepți și un milion, acum sunt mai multe școli de yoga și s-a dispersat toată treabă nu mai e monopolizată de un singur om.

Citat:
Oare de ce autoritățile nu scot în afara legii mișcarea și nu interzic aceaste spirale?
Nu știm impactul asupra vieții persoanelor naive care participa și asupra întregii populații.
Poate se tem de forța yoghinilor la vot sau încearcă să-i folosească electoral, până și Cioloș a câștigat alegerile interne în USR făcând referire la perioada cu yoga, era o analiză interesantă a lui Cozmin Gușă:

https://www.dcnews.ro/gusa-de-ce-a-c...oc_838947.html

Am văzut că l-au luat pe Adi de la Brad, un lider din Hunedoara fără legătură cu Grig, care a murit în spital, l-au dus la percheziții în Alba deși se simțea rău, când avocatul era în concediu, cică miza ar fi terenurile din Hunedoara, hectare întregi foarte valoroase..

Cert e că Grig e slab fizic, un lider spiritual nu poate fi gras deci doar din punctul acesta de vedere gurul își respectă statutul.

Last edited by Iorest; 30.07.2022 at 08:30:04.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2022, 07:45:51
Senior Member

Implicit

Biserica nu ar trebui să se roage pentru îndreptarea lor?
Iar dacă persistă în acesta secta periculoasa ,pentru înlăturarea influenței lor la nivel energetic asupra tarii noastre.

O cursanta pe nu știu ce site sau youtube spunea ca după ce a fost la Herculane la spirala simțea energia primei mantre câteva județe pe lângă. Atât de puternice sunt aceste spirale.

Oare Biserica nu ar trebui să se roage pentru pustiirea lucrărilor diavolului care lucrează prin ei?
Nu ar trebui,ca și în cazul masoneriei,anatema?
Reply With Quote
Vechi 31.07.2022, 13:15:58
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Biserica nu ar trebui să se roage pentru îndreptarea lor?
Iar dacă persistă în acesta secta periculoasa ,pentru înlăturarea influenței lor la nivel energetic asupra tarii noastre.
Bine punctat, totuși secta s-a rupt când Năstase a ordonat arestarea lui Grig, ulterior Grig a fugit în Suedia a luat azil politic ajutat în justiție de unii haștagiști progresiști care s-au desprins din PD-L din ce am înțeles și Macovei l-a ajutat.

Interesant e că și Grig și Năstase erau amândoi de loc din Tărtăsești o zonă din Muntenia, deci e posibil să fie cunoștințe vechi.

Au dispărut spiralele cu zeci de mii de oameni, poate au rămas doar sute sau mii, unii dintre foștii locotenenți a lui Grig și-au făcut mișcarea lor separată și s-au certat cu gurul, deci și aici e ca la partide se mușcă între ei pt cașcaval.

E bine că s-au fărâmițat, iar de la distanță prin teleconferință gurul nu mai are asupra lor aceeași influență ca și când e lângă ei.

Citat:
O cursanta pe nu știu ce site sau youtube spunea ca după ce a fost la Herculane la spirala simțea energia primei mantre câteva județe pe lângă. Atât de puternice sunt aceste spirale.
E posibil să le rămână lor anumite module mentale în cap de la meditație, dacă te pune să meditezi ore întregi în poziții istovitoare de asane la cât e de puternic un lucru, s-ar putea să te programeze mental în direcția aia.

Citat:
Oare Biserica nu ar trebui să se roage pentru pustiirea lucrărilor diavolului care lucrează prin ei?
Just, dar din 2004 sunt în declin și ei, am înțeles că Misa nici nu e recunoscută internațional de alte școli de yoga, deci în anii 90-2005 a fost o foame pt tot ce înseamnă spiritual, de la ortodoxie la diferite filosofii, ulterior a scăzut totul și interesul pt ortodoxie și cel pt diferite filosofii, și interesul pt mănăstiri și cel pt trăit în comunități și ashramuri.

Grig doar a călărit valul de noutate, unde mulțimile scăpate din jugul cenzurii s-au aruncat în cunoașterea lor peste toate lucrurile, acum s-au și fărâmițat, s-a dus și Adi de la Brad, se va duce și Grig și alții și poate se va stinge toată treaba, urmașii lor se vor certa între ei și vor fi și mai dezbinați.

Last edited by Iorest; 31.07.2022 at 13:21:03.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2022, 19:13:54
Senior Member

Implicit

Oricum, pe lângă mizeriile, oamenii, familiile distruse,cariere,vieți, manipulări ordinare descrise la TV, presa și declarațiile foștilor membri, justiția are mii de pagini de dosare ce țin de codul penal.

Prostituție, proxenetism, trafic de ființe umane, exploatare, înșelăciune. Femei trimise in numele evoluției spirituale și arderii karmei sa se prostitueze în Japonia pentru a susține mișcarea . Bărbații puși sa muncească pe șantierele lui guru cu poza lui în față și o farfurie de orez pe zi pana la extenuare.

E dubios ca autoritățile ii lasă să își facă în continuare de cap.

Referitor la spirale, au apărut mai demult în presă,declarații ale unor foști cursanți ca la una din spirale Grig le-a spus direct ca este destinata celor care au părăsit secta și îl denigrează pe el. Magie neagra și blesteme. Spuneau ca au avut un gol în stomac.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2022, 21:43:46
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Oricum, pe lângă mizeriile, oamenii, familiile distruse,cariere,vieți, manipulări ordinare descrise la TV, presa și declarațiile foștilor membri, justiția are mii de pagini de dosare ce țin de codul penal.
Eu am citit doar ce a zis Danion Vasile, a făcut tantra yoga cu o fată mai mare ca el la vârstă, fata a rămas însărcinată și a avortat, a ezitat să povestească treaba asta vreo 20 de ani în conferințe, ulterior s-a destăinuit dar a șters mărturia să nu o afecteze pe respectiva femeie, care și-a refăcut viața cu altcineva.

Înainte să avorteze femeia respectivă ar fi visat vocea unui tânăr care o ruga să nu-l trimită la întuneric sau așa ceva am reținut, iată dintr-o joacă la ce se ajunge.

Cine știe câți și-au stricat fecioria la yoga, sau familiile cică familia e un construct rigid pt yoghini și ei nu pot fi ținuți să nu experimenteze treaba cu tantra yoga centri energetici sexuali cu mai multe persoane, erau niște învățături pe acolo de rămâneai afiș că cineva poate învăța cu nonșalanță astfel de frivolități în numele spiritualității.

Citat:
Prostituție, proxenetism, trafic de ființe umane, exploatare, înșelăciune. Femei trimise in numele evoluției spirituale și arderii karmei sa se prostitueze în Japonia pentru a susține mișcarea . Bărbații puși sa muncească pe șantierele lui guru cu poza lui în față și o farfurie de orez pe zi pana la extenuare.

E dubios ca autoritățile ii lasă să își facă în continuare de cap.
Păi a fugit iar din țară după ce a fost eliberat condiționat, treaba cu Japonia e veche, mai nou au făcut tâmpenii prin Finlanda, o țară ultra-progresistă și tolerantă în materie de sexualitate și alte nebunii, deci dacă până și pe ăia educații care iau mai mult la testele Pisa decât românii i-a enervat ce să mai zici.

Nordicii erau genul de oameni care-și dădeau casa și soția să le ia imigranții atât de fals altruiști și autodestructivi ajunseseră.

N-ai văzut știrea cu Finlanda e mai nouă decât aia cu Japonia:
https://www.europafm.ro/gregorian-bi...s-de-finlanda/

Citat:
Referitor la spirale, au apărut mai demult în presă,declarații ale unor foști cursanți ca la una din spirale Grig le-a spus direct ca este destinata celor care au părăsit secta și îl denigrează pe el. Magie neagra și blesteme. Spuneau ca au avut un gol în stomac.
Păi și cine mai exact îl denigrează că n-am văzut pe nimeni, iar cursanții nu cred că s-ar băga în așa ceva să participe la facerea de rău a altcuiva care nu le-a greșit cu nimic rău, omul are totuși un simț al dreptății și al echității indiferent cât de rătăcit ar fi.
Vechi 07.04.2023, 14:53:28
Krautrock Krautrock is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.07.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
E mai degraba ceva prostie (din partea celor care cad in plasa miscarii de integrare in absolutul de toata jena). Cum sa interzici sau sa scoti in afara legii prostia? Ar trebui sa construiesti inchisori pentru un procent destul de mare din populatie.

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
"Maestrii" astia spirituali s-au adaptat la mediu, se folosesc initial de elemente ale crestinismului pentru nu starni suspiciuni, pana pun laba pe tine, dupa care trec la fapte. Utilizeaza elemente ale credintei ortodoxe, folosesc icoane, cruci, rugaciuni autentice, vorbesc despre Dumnezeul Tatal, Sfinti etc.
Religia si superstitia sunt facute din acelasi aluat. Unii care cad in plasa uneia, cad la fel de usor in plasa celeilalte. E vorba doar de a-ti schimba convingerile, nu si modul de gandire. In rest, e acelasi lucru: obiecte cu caracter magic si cu actiune de neinteles, formule incantatorii prin care invoci si influentezi sacrul si fiinte sau lucruri care se afla dincolo de puterea noastra de perceptie si de intelegere. Daca ai puterea sa pui la indoiala asemenea lucruri si sa te intrebi daca ele intr-adevar sunt reale, si daca o faci consecvent, nu doar in anumite contexte, nici MISA, nici alte ciudatenii de acest fel nu te pot influenta.
Vechi 08.05.2023, 22:53:57
Militaru Militaru is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.05.2023
Talking Marturisire

Buna seara,
Am practicat un an de zile yoga la Misa. Am intrat singur in gura lupului deși am fost avertizat de pericole,dar nu credeam că poate fi atât de cumplit.
Pe langa cursuri am participat și la spirale. Din curiozitate și fascinație, dorința permanenta de stări noi.

E ca un drog. Vrei stări din ce in ce mai înainte. Ca sa fiu sincer am trăit stări sublime de pace, liniște,calm, bucurie, energie, speranță,optimism, dar mai ales fericire și culmea , stări de preafericire,cum nu am trăit în viața mea vreodată. Am crezut că asta e raiul, cerurile, Împărăția cerurilor.

După ce am plecat ( datorită fricii pentru că începeau să inoculeze din ce in ce mai tare idolatria fata de persoana lui guru și de zeii hinduși,care sunt priviți ca atribute ale lui Dumnezeu,nu idoli) și datorita unei relații ciudate cu o cursanta care mi s- a băgat pe gât, a început încet încet iadul, întunericul și chinul demonilor.

In discuțiile cu cei care am păstrat legături de acolo ei spuneau că toate astea se întâmplau din cauza că am părăsit mișcarea,că am rămas din nou cu karma și sub influența satanică nemaifiind protejat.

Am observat similitudini. În viata mea au apărut persoane și situații noi asemănătoare celor de la curs care m-au distrus psihic și emoțional, mi-au distrus familia,profesia,cariera, situația financiară și mi-au pus în pericol locuința,m-au lăsat aproape muritor de foame. In plus,deși am revenit in Biserica,nu a mai fost niciodată la fel. Nu am mai simțit sufletește credința niciodată ca înainte, chiar daca ani de zile m-am spovedit, pocăit, căit,cerut iertare mereu la Dumnezeu și împărtășit.
Am revenit pe o linie de plutire,dar ceva s-a rupt. De multe ori mă înfior să nu fie pentru mântuirea sufletului,dar mă lupt să nu cad în deznădejde.

Legat de titlul topicului. Daca spiralele sunt periculoase pentru țara noastră,exista tehnici periculoase pentru întreaga planetă,cum ar fi cea intitulată Nu apocalipsa , Metoda Supremă și Eficientă,prin care se transmite energia demonică a desfrânării întregii planete prin palmele participanților ( bineînțeles cu intenția de a transmite iubire,vindecare).
Tehnica se găsește pe site-ul lor.

https://yogaesoteric.net/8-capitolul...a-prima-parte/

In încheiere, vreau să spun că nici acum nu sunt vindecat. Este o adevărată traumă. Mai multe nu vreau să spun.
Mi-au distrus mintea, sufletul și viața.
Atât am avut de spus.
Va rog să vă rugați pentru sufletul meu lui Dumnezeu și pentru izbăvirea tuturor sufletelor naive de sub stăpânirea acestor manipulatori,fără scrupule,vicleni, răi și care lucrează cu duhuri rele.
Numai eu și Bunul Dumnezeu știm cât am tras în ultimii 8 ani de pe urma lor.
Lucrează în urma ce părăsești mișcarea,telepatic,blesteamă pe toți care au plecat de acolo, trimit duhuri că să te facă să te întorci.

Și acum am reminiscențe gânduri sa mă întorc cu emoții legate de stările de bine care le-am trăit acolo.
Yoga este un drog natural extrem de puternic. Emoțional te subjuga rațional.
E ca și când ai fi îndrăgostit de răul în persoana.
Încercați să evitați și dacă aveți cunoștințe nu ii lăsați acolo.
O dată prinși nu mai pot scăpa.

Oricum Metoda Supremă și Eficientă Nu Apocalipsa acționează planetar nu doar pentru țara noastră.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2023, 23:21:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Militaru Vezi mesajul
Buna seara,
Am practicat un an de zile yoga la Misa. Am intrat singur in gura lupului deși am fost avertizat de pericole,dar nu credeam că poate fi atât de cumplit.
Aprox între ce ani ? credeam că i-a dezactivat Adrian Năstase cu PNA(Parchetul Național Anticorupție (precursorul DNA), nu uita că au avut sprijin și din politică de la PD-L, Macovei, după ce l-au sprijinit pe Băsescu la prezidențiale în 2004.

Deci și-au făcut mult timp de cap cu ajutor de la vârf sau din interiorul puterii.

Citat:
Pe langa cursuri am participat și la spirale. Din curiozitate și fascinație, dorința permanenta de stări noi.

E ca un drog. Vrei stări din ce in ce mai înainte. Ca sa fiu sincer am trăit stări sublime de pace, liniște,calm, bucurie, energie, speranță,optimism, dar mai ales fericire și culmea , stări de preafericire,cum nu am trăit în viața mea vreodată. Am crezut că asta e raiul, cerurile, Împărăția cerurilor.
Ai făcut sport înainte de yoghi, ai mers pe munte, prin natură ? practic ei cu spiralele alea copiau montaniarzii și oamenii care fac drumeții prin diferite locuri ca să se simtă revigorați și în forță.

Citat:
După ce am plecat ( datorită fricii pentru că începeau să inoculeze din ce in ce mai tare idolatria fata de persoana lui guru și de zeii hinduși,care sunt priviți ca atribute ale lui Dumnezeu,nu idoli) și datorita unei relații ciudate cu o cursanta care mi s- a băgat pe gât, a început încet încet iadul, întunericul și chinul demonilor.
Adică, se practica tantra yoga cu poziții sexuale ? am înțeles de la Danion Vasile că unii se apucau de yoga pt cursurile de sex-yoga.

Citat:
In discuțiile cu cei care am păstrat legături de acolo ei spuneau că toate astea se întâmplau din cauza că am părăsit mișcarea,că am rămas din nou cu karma și sub influența satanică nemaifiind protejat.
Poate ți s-au făcut vrăji sau atacuri yoghine.

Citat:
Am observat similitudini. În viata mea au apărut persoane și situații noi asemănătoare celor de la curs care m-au distrus psihic și emoțional, mi-au distrus familia,profesia,cariera, situația financiară și mi-au pus în pericol locuința,m-au lăsat aproape muritor de foame.
Poate a fost o coincidență că au apărut după ce te-ai rupt de yoga, unii s-au distrus cu secta Copiii Soarelui până murise gurul s-au desocializat complet ca și cum ar fi stat într-o închisoare, au avut probleme de reinserție socială, deci nu din cauză că te-ai lăsat de yoga apăruseră.

Citat:
In plus,deși am revenit in Biserica,nu a mai fost niciodată la fel. Nu am mai simțit sufletește credința niciodată ca înainte, chiar daca ani de zile m-am spovedit, pocăit, căit,cerut iertare mereu la Dumnezeu și împărtășit.
Ai revenit în Biserică cu mirungere ?
Mergi la maslu des, știi că se poate merge teoretic la maslu de luni până vineri, în unele Biserici am găsit maslu și Duminica, adică la oraș în fiecare zi poți găsi o parohie cel puțin unde se face câte un maslu per o zi a săptămânii.

Citat:
Am revenit pe o linie de plutire,dar ceva s-a rupt. De multe ori mă înfior să nu fie pentru mântuirea sufletului,dar mă lupt să nu cad în deznădejde.
Ceva s-a rupt că ai și îmbătrânit, nu mai ai puterea de atunci, doi la mână nici ortodoxia românească nu-i mai are pe Cleopa Ilie, Sofian Boghiu, Petroniu Tănase, Iulian Lazăr Prodromitul, Galeriu, Papacioc, Pîrvu, Adrian Făgețeanu, parcă era altceva să fi mers la aceștia atunci în anii lor de pastorație maximală.

Ceva parcă s-a rupt și în ortodoxie după intrarea în U.E. și după ce a fost patriarh P.F. Daniel, ăsta e adevărul o Biserică conformistă cu statul a pierdut din fascinație, doar la ÎPS Teodosie plus încă doi trei mai văd dorința de a sublinia linia canonico-dogmatică a ortodoxiei.

Citat:
Legat de titlul topicului. Daca spiralele sunt periculoase pentru țara noastră,exista tehnici periculoase pentru întreaga planetă,cum ar fi cea intitulată Nu apocalipsa , Metoda Supremă și Eficientă,prin care se transmite energia demonică a desfrânării întregii planete prin palmele participanților ( bineînțeles cu intenția de a transmite iubire,vindecare).
Tehnica se găsește pe site-ul lor.
Totuși yoghinii au îmbătrânit, dacă aveau 20 de ani prin 2000 acum au 43, li s-au sluțit și corpurile alea pe care pun atâta accent și de care fac atâta tapaj prin revistele lor, Grig fiind la distanță le-a scăzut mult raza de acțiune.

La un moment dat va muri și Grig cum a murit Gurul din Apuseni, problema sunt și sectele nedepistate încă de presă și autorități.

Citat:
In încheiere, vreau să spun că nici acum nu sunt vindecat. Este o adevărată traumă. Mai multe nu vreau să spun.
Mi-au distrus mintea, sufletul și viața.
Atât am avut de spus.
Va rog să vă rugați pentru sufletul meu lui Dumnezeu și pentru izbăvirea tuturor sufletelor naive de sub stăpânirea acestor manipulatori,fără scrupule,vicleni, răi și care lucrează cu duhuri rele.
Eu nu cred că 1 an te putea afecta pe următorii 5-10, Danion Vasile făcuse și ceva tantra yoga, prietena lui cu care era atunci a făcut și avort și uite că scrie zeci de cărți, a ajuns și pe Athos de zeci de ori, el cum a reușit de exemplu să se desprindă ?

Mi se pare neverosimil să mergi de zeci de ori pe Athos, eu n-am ajuns niciodată și el merge acolo ca și cum ar fi la 20 de km de București, lui de ce-i ajută Dumnezeu că nici nu știu să fi scris vreo carte dedicată exclusiv Athosului.

Citat:
Numai eu și Bunul Dumnezeu știm cât am tras în ultimii 8 ani de pe urma lor.
Lucrează în urma ce părăsești mișcarea,telepatic,blesteamă pe toți care au plecat de acolo, trimit duhuri că să te facă să te întorci.
Au fost zeci de mii de oameni totuși de-a lungul timpului din anii 90 până prin 2004 la mandatul de arestare a lui Grig vreo 14 ani după revoluție erau la cota maximă, plus cei de după, cum să-i țină minte pe toți cursanții începători ?

Unii spun că ar fi fost de ordinul a sute de mii de oameni doar până-n 2004.

Citat:
Și acum am reminiscențe gânduri sa mă întorc cu emoții legate de stările de bine care le-am trăit acolo.
Yoga este un drog natural extrem de puternic. Emoțional te subjuga rațional.
E ca și când ai fi îndrăgostit de răul în persoana.
Încercați să evitați și dacă aveți cunoștințe nu ii lăsați acolo.
O dată prinși nu mai pot scăpa.

Oricum Metoda Supremă și Eficientă Nu Apocalipsa acționează planetar nu doar pentru țara noastră.
Eu nu cred că e yoga totuși ci faptul că ei se folosesc de natură, e ca și când mergi prin drumeții în diferite locuri și vrei să te întorci datorită peisajelor, senzațiilor de greutate la urcare și imponderabilitate odată ajunși în vârf, etc.

Last edited by Iorest; 09.05.2023 at 00:13:47.
Reply With Quote
Vechi 09.05.2023, 01:46:23
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
...Eu nu cred că 1 an te putea afecta pe următorii 5-10, Danion Vasile făcuse și ceva tantra yoga, prietena lui cu care era atunci a făcut și avort și uite că scrie zeci de cărți, a ajuns și pe Athos de zeci de ori, el cum a reușit de exemplu să se desprindă ?

Mi se pare neverosimil să mergi de zeci de ori pe Athos, eu n-am ajuns niciodată și el merge acolo ca și cum ar fi la 20 de km de București, lui de ce-i ajută Dumnezeu că nici nu știu să fi scris vreo carte dedicată exclusiv Athosului...
Neverosimilul acesta are o explicatie pe care se pare ca n-o sesizezi. Sa-mi fie cu iertare, de numele lui am auzit, dar vreo carte de-a lui n-am citit si nici nu l-am observat promovat spre aspecte duhovnicesti, insa ma gandesc ca stie sa se puna in valoare prin vanzare de carti proprii.

Ma surprinde sa-l gasesc pomenit ca participant la yoga si drept consecinta nu ma mai surprinde sa aflu ca prietena a facut avort de care tu il absolvi pe el, dar eu nu, desi nu cunosc mai multe amanunte.

Oare cum vezi tu ca Dumnezeu il ajuta pe el? Oare vei incepe sa strangi marturii pentru ... "pomenirea" lui?
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare