|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Si eu am vorbit numai despre asta pentru ca asta am vazut cu ochii mei.Omul era un om simplu de la tara care traia din sapatul fantanilor.Nu inteleg de ce trebuie sa-l banui eu ca facea cine stie ce cu sarmele lui.Poate ca erau parte din recuzita ca sa impresioneze lumea.Cert este ca a sapat si a gasit apa iar intr-o zona deluroasa nu e chiar simplu lucrul acesta, nu e numai noroc, nu cred ca cineva sapa o groapa adanca de 10m la intamplare.E meseria lor si functioneaza cu sau fara craci sau sarme.
|
|
|||
|
|||
Macar un tarnacop si o lopata tot trebuie sa folosesti.Si o galeata sa scoti pamantul.
|
|
||||
|
||||
Ești 100% convins?
|
|||
|
|||
cu credinta cat un bob de mustar, poti sa lovesti piatra cu toiagul si sa tasneasca apa.
|
|
|||
|
|||
In teorie functioneaza. In practica cred ca cei mai multi dintre noi am muri de sete.
|
|
|||
|
|||
radiestezie
Am un prieten care spune ca a practicat asta, spunea ca nu vede totul clar, dar primeste mesaje, ca unii sunt mai dotati decat altii. El are un prieten care era ateu si spunea el este mai special, ca vede lucruri si primeste mesaje mult mai clare, putea sa "vindece" oameni, le spunea ce boli au doar daca se uita la ei, pur si simplu vedea prin ei. A vazut si ingeri in biserica cum sfinteau aghiazma, si si-a dat seama ca radiestezia este foarte periculoasa, este ca o jungla, si ca nu putea sa stie daca primea informatii de la Dumnezeu sau de la cel rau asa ca a renuntat si acum este credincios, a devenit profesor de religie. Deci pentru unii se pare ca are si "beneficii".
|
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Problema, zic eu, e alta: cati sunt cei ce au credinta macar cat un bob de mustar? In ce priveste radiestezia [aceasta careia i se face reclama ca unei noi minuni a puterilor necunoscute ale omului !!! si pentru care se fac chiar cursuri(!)]......nu sunt pentru. Last edited by Adriana Cluj; 24.07.2012 at 20:04:42. |
|
|||
|
|||
Ceva de admirat
Pentru cei care au capacitatea sa admire fara sa se "sminteasca"
http://www.youtube.com/watch?v=b5S4xpax_CE |
|
|||
|
|||
O definitie a radiestezistului ...
O chestie faina despre radiestezist culeasa de pe net: " El constituie cutia neagră în care se petrece fenomenul conștientizat prin mișcarea acelui instrument din mână. În determinările radiestezice se lucrează atât cu conștientul, cât și cu subconștientul uman. Conștientul este cel care codifică și decodifică informația, iar subconștientul emite semnale, apelează la banca de date a Memoriei Universului, recepționează informația și o transmite conștientului. În Memoria Universului sunt stocate sub formă vibratorie toate informațiile trecute, prezente și viitoare care compun Universul."
|
|
|||
|
|||
Citat:
Uneori 200m pot face o diferenta substantiala. Daca omul a sapat mai multe fantani in zona si stie cateva reguli, nu e nevoie sa faca mai mult de 1-2 gropi sa dea de apa. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Calatorii astrale - pro sau contra? | Nicador | Intrebari utilizatori | 49 | 01.02.2011 13:50:11 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
Noua dreapta - pro sau contra ? | heorhe | Generalitati | 25 | 15.08.2010 12:35:08 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|