Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2022, 23:21:01
MineaPeter MineaPeter is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.11.2017
Locație: Pitesti, RO
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Eu am citit doar ce a zis Danion Vasile, a făcut tantra yoga cu o fată mai mare ca el la vârstă, fata a rămas însărcinată și a avortat, a ezitat să povestească treaba asta vreo 20 de ani în conferințe, ulterior s-a destăinuit dar a șters mărturia să nu o afecteze pe respectiva femeie, care și-a refăcut viața cu altcineva.

Înainte să avorteze femeia respectivă ar fi visat vocea unui tânăr care o ruga să nu-l trimită la întuneric sau așa ceva am reținut, iată dintr-o joacă la ce se ajunge.
Doamne ajută!

Mai demult citeam și eu Jurnalul Convertirii al lui Danion Vasile, era interesant.

Femeia respectivă ar trebui să aibă cam 50 de ani astăzi. Să sperăm că află iertare de la Domnul pentru avortul făcut, iar copilul respectiv, mort fără botez, să primească în cele din urmă mântuire în viața de dincolo!

Iar legat de ceea ce îi așteaptă pe Gregorian Bivolaru și pe următorii lui după ce vor muri, e greu de comentat, dar vorba Domnului Iisus Hristos în Sfânta Evanghelie... Să nu judecăm, ca să nu fim judecați! Să le vină tuturor mintea la cap!
Reply With Quote
Vechi 05.08.2022, 01:18:12
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MineaPeter Vezi mesajul
Doamne ajută!

Mai demult citeam și eu Jurnalul Convertirii al lui Danion Vasile, era interesant.
Mărturia de care zic nu a scris-o în carte ci pe facebook, prin 2020-2021 după care a șters, a rememorat faza când s-a întors la Biserica Sfântul Silvestru, fata era de prin zonă, zicea că n-a mai călcat 20 de ani sau așa ceva în acea Biserică, probabil era risc să se afle cine e persoana dacă se știa parohia pe care o frecventa.

În carte nu a avut curaj să scrie mărturia, doar a consemnat că a fost și el rodul unei grave căderi fără să dea detalii, la data la care scrisese cartea abia se căsătorise, el personal are 3 copii cred că un băiat și două fete și e căsătorit de vreo 20 de ani.

Citat:
Femeia respectivă ar trebui să aibă cam 50 de ani astăzi.
Din ce am dedus eu el, era mai mic ca ea, el avea vreo 17-18 ani, ea ceva mai mult spre 30, iar el are acum 48 de ani la data de 15 august face 48.

În fine cert e că Danion s-a îmbolnăvit într-o vreme a avut și operații scrie în cartea despre Vasile al Ostrogului de operație.

Citat:
Să sperăm că află iertare de la Domnul pentru avortul făcut, iar copilul respectiv, mort fără botez, să primească în cele din urmă mântuire în viața de dincolo!
Păi dacă l-a visat mama lui că o roagă să nu-l trimită la întuneric, cine știe unde o fi, cert e că dintr-o joacă tantra yoga -sex yoga, iată ce păcat s-a putut face, cine știe câte alte păcate de genul s-au făcut, tot așa din prostii provocate de curiozitatea umană.

Citat:
Iar legat de ceea ce îi așteaptă pe Gregorian Bivolaru și pe următorii lui după ce vor muri, e greu de comentat, dar vorba Domnului Iisus Hristos în Sfânta Evanghelie... Să nu judecăm, ca să nu fim judecați! Să le vină tuturor mintea la cap!
Păi unii s-or fi lăsat de yoga, eu așa cred că a fost o perioadă de dobitocie colectivă specifică bulversărilor sociale a anilor 90-2000 când mulți și-au pierdut locul de muncă, au divorțat, unii au avut rude care s-au sinucis de frica convulsiilor economice și au căutat toți o ieșire prin spiritualitate la kilogram, iar Grig doar a profitat de culoarul liber pe care putea zburda în voie, dar ulterior oamenii s-au îndepărtat de spiritualitate(chiar și de falsa spiritualitate) și au dat în altele.

Acum parcă se reîntoarce o perioadă cu inflație mare, pierdere locuri de muncă, frig în case, întuneric și penurie alimentară, prăbușirea economiilor, parcă ne-am întors în anii 90, dar nu mai e fraierul de serviciu Nicu, pe care să pice vina.

Last edited by Iorest; 05.08.2022 at 01:20:31.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2022, 10:26:26
ALARIC ALARIC is offline
Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

https://adevarul.ro/locale/alba-iuli...7d7/index.html

"Acestea erau instruite, odată ce deveneau interesate, să citească Biblia și zilnic, la ora 12 noaptea, să aprindă o lumânare și să se roage spunând de trei ori rugăciunea Tatăl nostru, dezbrăcate complet, apoi să se masturbeze pentru a avea orgasm."

"Maestrii" astia spirituali s-au adaptat la mediu, se folosesc initial de elemente ale crestinismului pentru nu starni suspiciuni, pana pun laba pe tine, dupa care trec la fapte. Utilizeaza elemente ale credintei ortodoxe, folosesc icoane, cruci, rugaciuni autentice, vorbesc despre Dumnezeul Tatal, Sfinti etc.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2022, 13:04:30
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul

"Maestrii" astia spirituali s-au adaptat la mediu, se folosesc initial de elemente ale crestinismului pentru nu starni suspiciuni, pana pun laba pe tine, dupa care trec la fapte.
Mai contează și discernământul omului, dacă în clasa a 12 după 12 ani de religie te prelucrează mental unul și altul mai ales cu privire la trup, înseamnă că ai nu te-ai maturizat suficient până atunci.

Observ că acțiunea din știre se petrece în Mureș, cu persoane maghiare, deci posibil și victimele să fie de religie reformată sau romano-catolică confesiunile cele mai răspândite în acel neam, e multă bâjbâială în capul unui om dacă poate fi fentat așa.

Dar totuși intuiția îmi spune că sunt pe sfârșite sectele yoga, chiar dacă mulți corporatiști apelează la cursuri de yoga ca să se elibereze de stresul generat la lucru de multi-tasking și termenele scurte.

A fost un val de curiozitate în anii 90 dat fiind că meditația transcedentală și yoga fuseseră interzise, nu mai e nici demografie cine să practice, abia la recensământ au ieșit 18 milioane cu tot cu străinii rezidenți în țară, deci cu tot cu zecile alea de mii pakistanezi și de tailandezi veniți la lucru sunt 18 milioane în țară.

Am văzut că spunea un sociolog că la 140 de bătrâni peste 60 de ani, sunt 100 de tineri sub 15 ani, în anii 70-80 era taman invers, adio piramidă a vârstelor, baza e îngustată rău, era și aiurea să profite de decretul lui Ceaușescu la infinit, moare generația decrețeilor se duce și România unde îi e locul sub capitalismul acesta sălbatic.
Vechi 05.08.2022, 18:02:47
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
https://adevarul.ro/locale/alba-iuli...7d7/index.html

"Acestea erau instruite, odată ce deveneau interesate, să citească Biblia și zilnic, la ora 12 noaptea, să aprindă o lumânare și să se roage spunând de trei ori rugăciunea Tatăl nostru, dezbrăcate complet, apoi să se masturbeze pentru a avea orgasm."

"Maestrii" astia spirituali s-au adaptat la mediu, se folosesc initial de elemente ale crestinismului pentru nu starni suspiciuni, pana pun laba pe tine, dupa care trec la fapte. Utilizeaza elemente ale credintei ortodoxe, folosesc icoane, cruci, rugaciuni autentice, vorbesc despre Dumnezeul Tatal, Sfinti etc.

Asta a facut spalare pe creier rau de tot.

A luat gasculite mici si le-a prostit.

Si nu l-a pocnit nici un parinte pe asta?
Reply With Quote
Vechi 05.08.2022, 18:40:49
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Citat:
Păi unii s-or fi lăsat de yoga, eu așa cred că a fost o perioadă de dobitocie colectivă specifică bulversărilor sociale a anilor 90-2000 când mulți și-au pierdut locul de muncă, au divorțat, unii au avut rude care s-au sinucis de frica convulsiilor economice și au căutat toți o ieșire prin spiritualitate la kilogram, iar Grig doar a profitat de culoarul liber pe care putea zburda în voie, dar ulterior oamenii s-au îndepărtat de spiritualitate(chiar și de falsa spiritualitate) și au dat în altele.

Acum parcă se reîntoarce o perioadă cu inflație mare, pierdere locuri de muncă, frig în case, întuneric și penurie alimentară, prăbușirea economiilor, parcă ne-am întors în anii 90, dar nu mai e fraierul de serviciu Nicu, pe care să pice vina.
Prin ce scrii demonstrezi elocvent că nu înțelegi creștinismul. Cum poți să vii cu argumente pentru cei care urmează o cale spirituală, oricare ar fi ea, și din cauza erorii pierd avantaje și bunuri lumești când însăși creștinismul promovează pierderea lor voluntar nu ca o consecință, creștinismul impune omului să renunțe la foloase și avantaje materiale. Și în aceste condiții cum poti să îți impui convingerile ca fiind adevăr al căii creștine? Din cauza asta pierdeți adepți pt că sunteți falși, că tot te întrebai nedumerit pe diferite subiecte cum e posibil să aveți o asemenea prezență infimă la biserică. Sunteți în moarte clinică, și rațiunea este întrerupătorul bypass-ului coronarian al argumentelor voastre din ce in ce mai aberante. Aici ați ajuns, pt că nu ați vrut să observați realitatea așa cum este ea, constant ați ignorat-o din bazilici, mănăstiri și peșteri, izolați de timp, invechiți prin moralitate, capabili doar de înmormântare nu de renaștere. Asta e realitatea crudă a creștinismului, ați ajuns în fașa nihilismului fără să realizați!
Reply With Quote
Vechi 05.08.2022, 20:30:07
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
Prin ce scrii demonstrezi elocvent că nu înțelegi creștinismul. Cum poți să vii cu argumente pentru cei care urmează o cale spirituală, oricare ar fi ea, și din cauza erorii pierd avantaje și bunuri lumești când însăși creștinismul promovează pierderea lor voluntar nu ca o consecință, creștinismul impune omului să renunțe la foloase și avantaje materiale. Și în aceste condiții cum poti să îți impui convingerile ca fiind adevăr al căii creștine? Din cauza asta pierdeți adepți pt că sunteți falși, că tot te întrebai nedumerit pe diferite subiecte cum e posibil să aveți o asemenea prezență infimă la biserică. Sunteți în moarte clinică, și rațiunea este întrerupătorul bypass-ului coronarian al argumentelor voastre din ce in ce mai aberante. Aici ați ajuns, pt că nu ați vrut să observați realitatea așa cum este ea, constant ați ignorat-o din bazilici, mănăstiri și peșteri, izolați de timp, invechiți prin moralitate, capabili doar de înmormântare nu de renaștere. Asta e realitatea crudă a creștinismului, ați ajuns în fașa nihilismului fără să realizați!
Solida argumentatia ta, insa el pomeneste de pierderea avantajelor materiale si a bunurilor lumesti ca o cauza bulversanta pentru cei care astfel se orienteaza spre o cale spirituala, nu ca o consecinta a alegerii lor, dar chiar si asa, convingerea mea fiind ca multi dintre ei aveau botez in numele lui Hristos si astfel oricum se sustine concluzia ta.

37. Și precum a fost în zilele lui Noe, așa va fi venirea Fiului Omului.
38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau și beau, se însurau și se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
39. Și n-au știut până ce a venit potopul și i-a luat pe toți, la fel va fi și venirea Fiului Omului.(Mt27,37-39)
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 05.08.2022 at 20:39:18.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2022, 21:46:34
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Solida argumentatia ta, insa el pomeneste de pierderea avantajelor materiale si a bunurilor lumesti ca o cauza bulversanta pentru cei care astfel se orienteaza spre o cale spirituala, nu ca o consecinta a alegerii lor, dar chiar si asa, convingerea mea fiind ca multi dintre ei aveau botez in numele lui Hristos si astfel oricum se sustine concluzia ta.
Eu m-am referit la sectarism yoghin care a dus pe mulți la pierderea familiei, a locului, de muncă, sau în păcate ucigătoare de suflet avorturi, curvie, unii și-au dat proprietăți sau parte din muncă pt ca să susțină un guru care se lăfăia, nici măcar nu trăia ca ei, ca atare unii au condamnări sau sunt dați în urmărire și de către alte state.
Ce treabă are un yoghin cu acuzații de proxenetism de pildă ?

Au fost oameni care au ajuns și pe la psihiatrie după experiențe dintr-astea sau s-au îmbolnăvit de rinichi dormind pe jos și când s-au îmbolnăvit au fost aruncați ca un măr stricat, plus că și-au pierdut 10-15-20 de ani din viață timp care nu se mai întoarce și au ratat diferite oportunități de dezvoltare.
Vechi 08.08.2022, 13:39:37
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul

37. Și precum a fost în zilele lui Noe, așa va fi venirea Fiului Omului.
38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau și beau, se însurau și se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
39. Și n-au știut până ce a venit potopul și i-a luat pe toți, la fel va fi și venirea Fiului Omului.(Mt27,37-39)
E chiar buna postarea ta, argumentul tau. Pai de ani de zile va marturisesc de Cele 7 Trambitze si de Cuvantul lui Dumnezeu si toti ma faceti nebun dovedindu-va de crestini din aia intariti in duhul lumii care ca niste fecioare nebune va spalatzi pe maini si va curatzitzi de... de.... stitzi voi de Cine zic, asa ca niste fecioare exclusivistte excluzivizatoare!!!

Pai asa e: exact ca in vremea lui ENOEli!!!
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa
Reply With Quote
Vechi 08.08.2022, 13:57:42
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
Eu m-am referit la sectarism yoghin care a dus pe mulți la pierderea familiei, a locului, de muncă, sau în păcate ucigătoare de suflet avorturi, curvie, unii și-au dat proprietăți sau parte din muncă pt ca să susțină un guru care se lăfăia, nici măcar nu trăia ca ei, ca atare unii au condamnări sau sunt dați în urmărire și de către alte state.
Ce treabă are un yoghin cu acuzații de proxenetism de pildă ?

Au fost oameni care au ajuns și pe la psihiatrie după experiențe dintr-astea sau s-au îmbolnăvit de rinichi dormind pe jos și când s-au îmbolnăvit au fost aruncați ca un măr stricat, plus că și-au pierdut 10-15-20 de ani din viață timp care nu se mai întoarce și au ratat diferite oportunități de dezvoltare.
”De la Dunare la Tisa tot romanul plansu”MISA-pisa, vin pipilin... facand integrare in absolut...nimic bun!!!

Ceva tot au ei ”bun” : constientizarea. Constientizeaza totul si constiintifica smintit, deci, din pacte, pe dos lucrand: constientizarea inconstientizarii oarbe a smintelii constiintzei smintite fara sa se invetze minte ci insista ca o sageata cu motor cu reactzie spiralic, fusul lui Osiris, ziua cartitzei.

Io-s mai rau ca ei, nu pot nici cum sa devin constient de necredintza si pacatuirea mea, de inaltzarea mea ca tot mai mare smintzisor, Sandman nesfarsitul, imparatul viselor... dulci si largi... asa k lumea, larga larga... plina de tradari in sala de cinema, de netflix, in patul si in canapeaua de vizionat filme, tradare maxima si cruda la momentele culminante si sustinere a vrajmasului ca UultrashU smintit... iata deci ca trec ca nebunul tradator cand mi-e lumea mai ”draga” de partea ei si a rebelului Optimus Prime sau mai rau, de partea lui Deception-Cibertron sau chiar a lui Megatron, sarpele cu ochii rosii si asa mai departe, la Gigatron sau Terratron... pana la ∞Tron VICIUL luand locul lui Dumnezeu fara sa fiu constient de ceea ce fac dupa formula basculanta: sa tzin cu batausul suprem ca sa scap mai usor.

Daca tot avem slabiciunea fricii si lasitatzii, nu inteleg de ce nu trecem cu toata lumea, de partea lui Iisus-Cuvantul? Oare n-a batut El mai ceva ca Hercule si Superman toate muncile si chinurile lumii si pe insusi zeul chinuitorilor: moartea, dezbinarea, iadul vesnic-munci-chinuri, grija-necredintza si deznadejdea?... scotzand sclavia afara din om doar cu Cuvantul?

Deci cum se poate sa fim atat de ipocritzi si sa tinem mereu cu populatzia si cu necredintza ei manifestata prin alesii din sindicate revolutzionare care schimba mereu regimuri si legi fara sa vrea sa se lase schimbatzi de Iisus-H-C dovedindu-se plini de boala profesionala la profesia pe care o practica ei: slujismul si mantuirea ipocritzilor?
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 10.08.2022 at 18:52:26.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare