Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2024, 06:50:07
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Bogdan Herzog: Eu nu trec peste asta. Nu trec peste umilințele și discriminarile la care am fost supus timp de doi ani!

Eu atât am de spus: în ultimii doi ani în cercul meu intim de prieteni și colegi s-au intamplat urmatoarele:

- un prieten extrem de apropiat, poate omul cel mai atasat de mine - 51 de ani, fara probleme cardiace anterioare dar diabetic, infarct, deces

- var primar, 52 de ani, AVC - semipareza, nu va mai putea lucra

- coleg de birou alaturi de care am lucrat 26 de ani, in varsta de 49 de ani, in coma de o luna.

Eu nu trec peste asta. Nu trec peste umilintele si discriminarile la care am fost supus timp de doi ani!

Sănătate bună!
Vechi 01.12.2024, 17:56:29
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

SORIN ROȘCA STĂNESCU:

SRS: Propaganda TV pune România între paranteze. Sau chiar în aer! De votul nostru depinde configurația viitoarei majorități: PRO-LGBT sau PRO-NAȚIUNE! Video: SACII ALBI ȘI SACII NEGRI
Vechi 02.12.2024, 08:51:39
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit Vai de noi popor iubitor de calai.

Constat dupa alegeri ca PSD a luat 25% desi el este autorul tuturor ticalosiilor puse la cale in ultimii 35 de ani, impreuna cu acolitii, cu colaborationistii gen PRM, PNL, PDSR, UDMR si altii. Cum se poate deci ca sa fim atat de iresponsabli si de orbi, naivi tzepuiti-nepasatori pana la sfarsit si chiar ticalosi incat sa preferam mereu calaul PSD care ne distruge ca popor de 100 de ani nonstop prin toate mijloacele, fiind urmasul nomenclaturii PCR, esalonul 2 si 3 si a securistilor si armatei care ne-au ucis in revolutie si au musamalizat, in loc sa alegem si sa preferam mai degraba Forta Dreptei a lui Sica, Basescu si Tomac, capitanii de nava numita Romania care au adus vaporul la mal in conditii bune si in recesiune si criza maxima dar si in pandemie? Sunt deadreptul shoshocat sa vad cum romanii tot declara ca s-au saturat insa se pare ca se satura de rau, hotarasc ca nu mai merge asa insa se razbuna prin vot pe sfinvers, aleg mereu calaii USL-UDMR la putere, caci PSD cu acolitii PNL si UDMR iata au iarasi un scor de peste 45%, adica un scor foarte foarte mare dupa toate faradelegile, nenorocirile si rautatile lor viclene si desfranate pe care le-au facut ei si nu altii in ultima 100 de ani si mai ales in ultimii 35 de ani? Deci de ce esti atat de nedrept popor roman?

Voi chiar nu v-ati saturat de ingamfatii si imbuibatii astia ispmitomamoniaci care va fura, va mint, va batjocuresc de 100 de ani neintrerupt? Va e frica sa vedeti adevarul?

Oare io cu Basy, cu Sica, cu Tomac si altii meritam doar 1-2%?????????????

Pai noi suntem eroii care am scos tara asta din criza maxima cu guvernul BOC tinand piept USLului iubitor de putere
si ticalosii egoiste care ne-au suspendat de 2-3 ori presedintele si ne-au inchis in puscarii copiii, desi noi am batut ciuma rosie si galbena la toate alegerile, noi am fost tradati de ciuma portocalie, de sobolanii care au fugit crezand ca vaporul se scufunda, deci oare nu era normal sa dati PSDului si PNL-ului, daca vad ca il iubiti si-i protejati mereu in ciuda tuturor ticalosiilor un scor mai mic, de sub 10% si noua ceva mai mult? Iar pe UDMR nu era oare normal sa nu-l mai votati deloc fiindca n-are ce cauta in parlament un partid etnic vesnic abonat la guvernare ce neaga victoriile noastre in cele 2 razboaie mondiale cerand mereu autonomie si pentru asta fiind complicele lor?

Sa ne fi dat si noua, FD un scor de 5-10%, era chiar atat de greu? Oare chiar nu meritam? Oare noi suntem cei mai rai si cei mai nefregventabili politicien, cei mai urati si de nevotat? De ce popor roman iti urasti tu salvatorii si-ti iubesti calaii cu supunere obedienta si slugarnica pana azi? Te bucuri ca-ti mareste pensiile si idemnizatiile? Pai ai ajuns dator cu 20.000 euro pe cap de locuitor deci esti dator vandut din vina si iresponsabilitatea lor! Cum de nu vezi si cum de nu-ti pasa? Au amanetat tara la FMI si inca se lauda si tu-i crezi buni?

Deci constat cu stupoare ca nu sunteti drepti deloc ci orbi, asa ca strigati si voi ca Bartimeu fiul lui Timeu la Domnul Hristos sa va redea vederea ochiului vostru cel drept ca sa nu ajungeti complici cu autorii de facto a tuturor faradelegilor din ultimii 100 de ani.

Pe de alta parte, PSD si PNL chiar daca s-au dat peste cap si iar au iesit ei din palarie ca iepurasii albi, ca gazele de sonda la suprafata, macar au scoruri cam la jumatate, deci esti pe calea cea buna romanule, iar asta inseamna ca poporul vrea sa scape definitiv de imbuibatii si viclenii de la conducerea acestor partide istorice.

Asa ca pana nu vad cum pleaca de la sefia PSD si PNL echipele actuale, uneltistii gen guzganul rozaliu, varanul si Pue-Monta-sPinochio-Cacarau-Bolvan, lasand partidul pe mana stimabilului domn Manole respectiv pe mana lui Ciprian Ciucu, atunci nici nu are rost a mai discuta cu ei vreo formula de guvernare. Nu vreau sa mai asist la cacialmaua asta politic. Deci ca tara sa mearga cu bine mai departe trebuie sa scapati de echipa Hrebenciuc-Ponta---Bolojan-Crin, niste politicieni corupti si rai unsi cu toate alifiile, parveniti si privilegiati ai vechiului sistem, niste hoti uneltisti diabolici si impertinenti, obraznici, nesimtiti!

Hai tinerilor liberali si psdisti, acum e momentul sa faceti alegeri generale in partide si sa va alegeti o conducere tanara ca sa scapati de oamenii trecutului, imbatraniti in rele si in ticalosii, dovedind ca ati inteles mesajul transmis de popor, de cetatenii romani de pretutindeni!

Io cu Basy, Sica si Tomac-Diaconescu ne-am inteles mesajul, ne-am retras... fortat de poporul tzepuit, oare a cata oara pacalit in ultimii 100 de ani sa fie lash si obedient viclenilor ipocriti, asa ca lasam victoriosii de azi, tinerii din AUR-USR-POT sa se bucure si sa-si ia tara inapoi pentru ca sa o duca spre Credinta si spre lupta duhovniceasca pentru pace de la Dumnezeu si o viata mai buna, mai curata si mai cinstita in unitate.

Deci popor roman ce-ti alegi mereu calaii USLamisti la putere, sa-ti fie rusine ca ti-ai batut iar joc de noi, dar noi Copacul, ramanem cinstiti si demni!.. si nu ne plecam nimanui afara de Dumnezeu, nici marelui licurici de la apus, nici mascariciului securist sovietic parvenit de la rasarit, cu acolitii si colaboartionistii lor cu tot.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 02.12.2024 at 09:34:55.
Reply With Quote
Vechi 02.12.2024, 10:51:42
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Constat dupa alegeri ca PSD a luat 25% desi el este autorul tuturor ticalosiilor puse la cale in ultimii 35 de ani, impreuna cu acolitii, cu colaborationistii gen PRM, PNL, PDSR, UDMR si altii. Cum se poate deci ca sa fim atat de iresponsabli si de orbi, naivi tzepuiti-nepasatori pana la sfarsit si chiar ticalosi incat sa preferam mereu calaul PSD care ne distruge ca popor de 100 de ani nonstop prin toate mijloacele, fiind urmasul nomenclaturii PCR, esalonul 2 si 3 si a securistilor si armatei care ne-au ucis in revolutie si au musamalizat, in loc sa alegem si sa preferam mai degraba Forta Dreptei a lui Sica, Basescu si Tomac, capitanii de nava numita Romania care au adus vaporul la mal in conditii bune si in recesiune si criza maxima dar si in pandemie? Sunt deadreptul shoshocat sa vad cum romanii tot declara ca s-au saturat insa se pare ca se satura de rau, hotarasc ca nu mai merge asa insa se razbuna prin vot pe sfinvers, aleg mereu calaii USL-UDMR la putere, caci PSD cu acolitii PNL si UDMR iata au iarasi un scor de peste 45%, adica un scor foarte foarte mare dupa toate faradelegile, nenorocirile si rautatile lor viclene si desfranate pe care le-au facut ei si nu altii in ultima 100 de ani si mai ales in ultimii 35 de ani? Deci de ce esti atat de nedrept popor roman?

Voi chiar nu v-ati saturat de ingamfatii si imbuibatii astia ispmitomamoniaci care va fura, va mint, va batjocuresc de 100 de ani neintrerupt? Va e frica sa vedeti adevarul?

Oare io cu Basy, cu Sica, cu Tomac si altii meritam doar 1-2%?????????????

Pai noi suntem eroii care am scos tara asta din criza maxima cu guvernul BOC tinand piept USLului iubitor de putere
si ticalosii egoiste care ne-au suspendat de 2-3 ori presedintele si ne-au inchis in puscarii copiii, desi noi am batut ciuma rosie si galbena la toate alegerile, noi am fost tradati de ciuma portocalie, de sobolanii care au fugit crezand ca vaporul se scufunda, deci oare nu era normal sa dati PSDului si PNL-ului, daca vad ca il iubiti si-i protejati mereu in ciuda tuturor ticalosiilor un scor mai mic, de sub 10% si noua ceva mai mult? Iar pe UDMR nu era oare normal sa nu-l mai votati deloc fiindca n-are ce cauta in parlament un partid etnic vesnic abonat la guvernare ce neaga victoriile noastre in cele 2 razboaie mondiale cerand mereu autonomie si pentru asta fiind complicele lor?

Sa ne fi dat si noua, FD un scor de 5-10%, era chiar atat de greu? Oare chiar nu meritam? Oare noi suntem cei mai rai si cei mai nefregventabili politicien, cei mai urati si de nevotat? De ce popor roman iti urasti tu salvatorii si-ti iubesti calaii cu supunere obedienta si slugarnica pana azi? Te bucuri ca-ti mareste pensiile si idemnizatiile? Pai ai ajuns dator cu 20.000 euro pe cap de locuitor deci esti dator vandut din vina si iresponsabilitatea lor! Cum de nu vezi si cum de nu-ti pasa? Au amanetat tara la FMI si inca se lauda si tu-i crezi buni?

Deci constat cu stupoare ca nu sunteti drepti deloc ci orbi, asa ca strigati si voi ca Bartimeu fiul lui Timeu la Domnul Hristos sa va redea vederea ochiului vostru cel drept ca sa nu ajungeti complici cu autorii de facto a tuturor faradelegilor din ultimii 100 de ani.

Pe de alta parte, PSD si PNL chiar daca s-au dat peste cap si iar au iesit ei din palarie ca iepurasii albi, ca gazele de sonda la suprafata, macar au scoruri cam la jumatate, deci esti pe calea cea buna romanule, iar asta inseamna ca poporul vrea sa scape definitiv de imbuibatii si viclenii de la conducerea acestor partide istorice.

Asa ca pana nu vad cum pleaca de la sefia PSD si PNL echipele actuale, uneltistii gen guzganul rozaliu, varanul si Pue-Monta-sPinochio-Cacarau-Bolvan, lasand partidul pe mana stimabilului domn Manole respectiv pe mana lui Ciprian Ciucu, atunci nici nu are rost a mai discuta cu ei vreo formula de guvernare. Nu vreau sa mai asist la cacialmaua asta politic. Deci ca tara sa mearga cu bine mai departe trebuie sa scapati de echipa Hrebenciuc-Ponta---Bolojan-Crin, niste politicieni corupti si rai unsi cu toate alifiile, parveniti si privilegiati ai vechiului sistem, niste hoti uneltisti diabolici si impertinenti, obraznici, nesimtiti!

Hai tinerilor liberali si psdisti, acum e momentul sa faceti alegeri generale in partide si sa va alegeti o conducere tanara ca sa scapati de oamenii trecutului, imbatraniti in rele si in ticalosii, dovedind ca ati inteles mesajul transmis de popor, de cetatenii romani de pretutindeni!

Io cu Basy, Sica si Tomac-Diaconescu ne-am inteles mesajul, ne-am retras... fortat de poporul tzepuit, oare a cata oara pacalit in ultimii 100 de ani sa fie lash si obedient viclenilor ipocriti, asa ca lasam victoriosii de azi, tinerii din AUR-USR-POT sa se bucure si sa-si ia tara inapoi pentru ca sa o duca spre Credinta si spre lupta duhovniceasca pentru pace de la Dumnezeu si o viata mai buna, mai curata si mai cinstita in unitate.

Deci popor roman ce-ti alegi mereu calaii USLamisti la putere, sa-ti fie rusine ca ti-ai batut iar joc de noi, dar noi Copacul, ramanem cinstiti si demni!.. si nu ne plecam nimanui afara de Dumnezeu, nici marelui licurici de la apus, nici mascariciului securist sovietic parvenit de la rasarit, cu acolitii si colaboartionistii lor cu tot.
Ma, io daca-si fi politician suveranist adevarat asa face guvern suveranist cu USR, cu UDMR si cu minoritatile nationale, bagand PSD-PNL in opozitie asa cum doar diaspora a inteles ce e de facut!.. desi ar fi foarte periculos sa o incasezi zi de zi de la USLamistii din opozitie insa cred ca deja s-au obijnuit.

S-ar infrati dupa turul 2 Calin Georgescu cu domnul Victor-Orban si cu Lasconii USR care este profund anticomunista si ar avea: 158 + 59 + 31 +17=265 parlamentari pro suveranism si pro pace cu SUA si cu Rusia!.. si ar deUSLamiza Romania din toate institutiile acaparate si confiscate de vechiul sistem mafiot!

Nu de alta da io-s o corcitura, sunt roman crestin ortodox dar pe sfert sunt ungur pungur nas umflat avand strabunici in secuime, deci exista posibiltati de realizare de unitatea fratiei romano-magiare-rrome caci si minoritatile trebuie sa participe. Insa ne vor dezbina baietii buni si oamenii de bine, neocomunisti-uslamisti si fara de rusine, baroni mitomamoniaci!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 02.12.2024 at 11:14:07.
Reply With Quote
Vechi 02.12.2024, 22:44:17
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

S-ar putea face un guvern AUR-PNL-POT și eventual UDMR daca moderează Georgescu-Orban la o discuție la nivel înalt cu o foaie de parcurs corectă care să stimuleze dezvoltarea comunităților românești din Harghita-Covasna-Mureș-Sălaj-Bihor.

Dar de obicei președintele Lasconi/Georgescu vor chema la negocieri începând cu ponderea politică - partidul de locul 1 șamd.
Vechi 03.12.2024, 04:37:51
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Alegerile Parlamentare 2024 în diaspora s-au încheiat. Au votat peste 775.000 de români

În total au votat 775.413 de români, dintre care 771.000 pe listele suplimentare și 4.343 prin corespondență.

Cele mai multe voturi au fost în Marea Britanie, peste 142.000, Italia - peste 128.000 și Germania - 122.000.

____

Interesant e că la Parlamentare în 2 zile s-a votat în diaspora mai mult proporțional decât în 3 zile de prezidențiale.
Iar la Parlamentare era o condiție suplimentară să se dovedească reședința acolo, nu doar să fii în trecere ca simplu turist..

Undeva la 1 milion de oameni pot vota lejer fără cozi în 2 zile sâmbătă și duminică, iar vineri votează puțini.
Și dacă s-ar folosi masiv votul prin corespondență s-ar depăși un milion.
Vechi 06.12.2024, 12:29:24
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit Nu va lasati tzepuitzi de tzepuitorul travestit in miel ce aduce ”pacea!”

Daca votati altfel veti avea pacat!.. pentru ca ati votat cu lupul travestit.
Nu votati Calin Georgescu!!!... e omul pierzarii.
Dumnezeu a ales Lasconi!.. pentru ca e muncitoare, clara, sincera, cinstita.
Calin Georgescu e un mason mamoniac viclean cu glas de miel furat cu program pagan, cu concepte trumpiste rasiste, e un baron ce promite pacea pe care n-o poate da decat Dumnezeu.

Deci chiar daca am zis in repetate randuri ca votez cu Calin Georgescu, m-am razgandit si imi dau si eu seama ca el nu e trimis de Dumnezeu ci de duhul cel rau care il demonizeaza in mod evident, am vazut asta cand a fost la interviu pe Realitatea, e un fel de Trumpopulescu posedat de Geoana ce se da drept, plin de onare si respect, sarind gardul si venind de sus ca piliescu, teleportat de extraterestrii.

Votez cu credincioasa Elena Lasconi! sigur sigur, pentru ca m-a luminat Dumnezeu Cuvantul si nicidecum televiziunile sau presa de o parte sau de alta a candidatilor!

Nu va lasati inselati de duhul tulbure si de mesajele pacifiste a vicleanului care-l poseda pe ”domnul” Calin Georgescu, un tzepar amarat ce se viseaza presedinte dupa ce s-a plimbat prin gradina maicii Domnului si dintr-o balta a intrat satana in el si a simtit ca se vrea presedinte!!!

Doamne faca-se voia Ta ca sa iasa Elena Lasconi!

Nu ne va parsi Domnul daca vom alege altceva si va iesi Cacalin insa vom avea pacat cei care nu L-am ascultat pe Domnul si l-am ajutat de l-am auto-intronat pe Calin-Trumpopulescu in catedrala mantuirii neamului cu participarea patriarhului, aratandu-se bland la inceput, acesta fiind deconspirat il va ucide, caci este posedat de duhul satanic viclean al lupului in blana de miel si al antihristului comunistoid! In vremea lui va fi atat de rau incat se va crapa pamantul si nu va da roade, asa cum este proorocit.

Asa cum se instaureaza Trumpul pacifist in Notre Dame de Paris restaurat asa se va instaura Trumpopulescu in Catedrala Mantuirii Neamului cu participarea patriarhului... tzepuindu-ne. Nu l-a trimis Dumnezeu! E un mitoman cu credinte tulburi si amestecate, o corceala păagana, mamoniaca iubitoare de razbunare si pacat!

Nu e omul lui Dumnezeu!!! E un tzepuit, un om ascuns cu apa murdara in sine!!! Un om ce iubeste pacatul mintind ca aduce pacea cand defapt impreuna cu trump aduce dezbinarea prin toate produsele comerciale!!!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare